Φτερωτός Θεός – Επεισόδιο 91, 92, 93, 94

Φτερωτός Θεός – Επεισόδιο 91, 92, 93, 94 Διαβάστε περιλήψεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς του Σκαϊ

Φτερωτός Θεός – Επεισόδιο 91, 92, 93, 94

Φτερωτός Θεός – Επεισόδιο 91

Η γειτονιά της Σανέμ αναστατώνεται από μια σύντομη αλλά παράξενη επίσκεψη: μια αριστοκρατική αλλά και αλαζονική γυναίκα καταφτάνει με άγνωστους σκοπούς και προκαλεί σε άλλους τον θαυμασμό και σε άλλους μεγάλη αντιπάθεια. Εν τω μεταξύ, χάρη σε μια ακόμα τέλεια παρουσίαση της Σανέμ, η «Υπέροχη Ιδέα» κερδίζει άλλον ένα μεγάλο πελάτη. Ο Εμρέ δεν μπορεί να βγάλει απ’ το μυαλό του τη Λεϊλά και ακόμα αδυνατεί να πιστέψει πώς μπορεί να τον ξέχασε τόσο γρήγορα. Φτερωτός Θεός – Επεισόδιο 91, 92, 93, 94

Φτερωτός Θεός – Επεισόδιο 92

Οι υπάλληλοι της «Υπέροχης Ιδέας» βρίσκονται στο σπίτι του Τζαν και γιορτάζουν τον νέο μεγάλο πελάτη τους, όταν ξαφνικά εμφανίζεται στο πάρτι η μητέρα του Εμρέ και του Τζαν. Η Σανέμ παθαίνει το σοκ της ζωής της όταν συνειδητοποιεί πως η γυναίκα δεν είναι άλλη από την αγενή πλούσια κυρία που συνάντησε τις προάλλες στη γειτονιά της! Ο Τζαν, που δεν έχει και την καλύτερη σχέση με τη μητέρα του, αναρωτιέται ποιος να είναι ο πραγματικός σκοπός της επίσκεψής της.

Φτερωτός Θεός – Επεισόδιο 93

Η μητέρα του Εμρέ και του Τζαν, κυρία Χιουμά, συμμαχεί με την Αϊλίν για να υπονομεύσουν τη σχέση του Τζαν με τη Σανέμ, την οποία θεωρούν κατώτερή τους. Η Αϊχάν βάζει τον Τζέι Τζέι να παρακολουθήσει τις κινήσεις της Λεϊλά γιατί υποψιάζεται πως φλερτάρει και με τον Εμρέ και με τον αδελφό της. Εν τω μεταξύ, η κυρία Χιουμά δε χάνει ευκαιρία να δείξει ανοιχτά την αντιπάθειά της για τη Σανέμ και τη Λεϊλά, προσβάλλοντάς τες ακόμα και στη δουλειά.

Φτερωτός Θεός – Επεισόδιο 94

Η Σανέμ επισκέπτεται τον κύριο Φάμπρι στην αρωματοποιία του, παρ’ όλο που έχει υποσχεθεί στον Τζαν ότι δε θα έχει πλέον καμία επαφή μαζί του. Χάρη στη συνταγή που του έδωσε η Σανέμ, ο Φάμπρι θα μπορέσει να λανσάρει νέο άρωμα πριν από τη Red Mode Cosmetics, που είναι ο νέος μεγάλος πελάτης της «Υπέροχης Ιδέας». Ο Τζαν είναι ανυποψίαστος για την ανάμειξη της αγαπημένης του σε όλο αυτό το μπέρδεμα, ενώ η Σανέμ είναι γεμάτη τύψεις και αγωνία μήπως αποκαλυφθεί ο ρόλος που έπαιξε άθελά της.

Τα προηγούμενα επεισόδια ΕΔΩ

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς Φτερωτός Θεός – Επεισόδιο 95, 96, 97, 98

Για την αρχική σελίδα « Φτερωτός Θεός » πατήστε ΕΔΩ

Φτερωτός ΘεόςΦτερωτός Θεός επεισόδιαΦτερωτός Θεός επόμενα επεισόδιαΦτερωτός Θεός – Επεισόδιο 91Φτερωτός Θεός – Επεισόδιο 91-92-93-94Φτερωτός Θεός – Επεισόδιο 92Φτερωτός Θεός – Επεισόδιο 93Φτερωτός Θεός – Επεισόδιο 94