Φτερωτός Θεός – Επεισόδιο 29, 30, 31, 32, 33

Φτερωτός Θεός – Επεισόδιο 29, 30, 31, 32, 33 Διαβάστε περιλήψεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς του Σκαϊ

Φτερωτός Θεός – Επεισόδιο 29, 30, 31, 32, 33

Φτερωτός Θεός – Επεισόδιο 29

Το άρωμα στην κάρτα πρόσκλησης για τη επίδειξη που έστειλε ο Φαμπρί δεν είναι το άρωμα της Σανέμ. Η Σανέμ τώρα, αν και παίρνει μια ανάσα ηρεμίας, είναι ακόμα ανήσυχη που έκρυψε την αλήθεια από τον Τζαν και ψάχνει ευκαιρία για να μιλήσει μαζί του. Φτερωτός Θεός – Επεισόδιο 29, 30, 31, 32, 33

Η Σανέμ στεναχωρείται πολύ που το πρακτορείο έχασε το κύρος του εξαιτίας της δολοπλοκίας του Φαμπρί και της Αϊλίν και για να το διορθώσει αυτό, μαζεύει όλη την ομάδα και ετοιμάζει μια νέα παρουσίαση προκειμένου να την δείξει στον Μακίνον.

Στο μεταξύ, ο Τζαν μαθαίνει όλες τις βρομοδουλειές του Φαμπρί και πηγαίνει κατ’ ευθείαν σ’ εκείνον. Ο Φαμπρί και η Αϊλίν συλλαμβάνονται. Όλοι στο πρακτορείο είναι χαρούμενοι. Ειδικά η Σανέμ, είναι πολύ ευτυχισμένη, μέχρι που εμφανίζεται η Πολέν.

Φτερωτός Θεός – Επεισόδιο 30

Νέα κρίση προμηνύεται στον έρωτα του Τζαν και της Σανέμ! Καθώς ο Τζαν μαθαίνει ότι η Σανέμ έδωσε το άρωμά της στον Φαμπρί, παίρνει μεγάλη απογοήτευση. Αν και η Σανέμ προσπαθεί να δικαιολογηθεί, ο Τζαν έχει προσβληθεί πολύ και, για να συγκεντρώσει το μυαλό του, αποφασίζει να φύγει μερικές ημέρες εκτός πόλης.

Ο Εμρέ αρπάζει την ευκαιρία αυτή για να κάνει την Σανέμ και τον Τζαν να μονοιάσουν, καταστρώνοντας ένα σχέδιο στο οποίο τον υποστηρίζουν η Λεϊλά και ο Τζέι-Τζέι, κλείνοντας για τη Σανέμ ένα δωμάτιο στο ίδιο ξενοδοχείο. Η Σανέμ, αν και δεν θέλει στην αρχή, πηγαίνει στο ξενοδοχείο και συμπεριφέρεται λες και η συνάντησή της με τον Τζαν είναι τυχαία. Στο ξενοδοχείο που μένουν, βρίσκουν την ευκαιρία να αντιμετωπίσουν τα λάθη που έκαναν στο σεμινάριο.

Άραγε αυτό το σχέδιο θα είναι αρκετό για να συνεχίσουν τον έρωτά τους από το σημείο που έμειναν;

Φτερωτός Θεός – Επεισόδιο 31

Με το που αποφασίζει ο Τζαν να δεχτεί την πρόταση να εργαστεί στα Βαλκάνια, η Σανέμ δεν θέλει να μείνει άλλο στην εταιρία και αποφασίζει να παραιτηθεί. Φτερωτός Θεός – Επεισόδιο 29, 30, 31, 32, 33

Καθώς φεύγει από την εταιρεία, παθαίνει ατύχημα και μεταφέρεται στο νοσοκομείο. Ο Γιήτ, που έκανε την εμφάνισή του μετά το ατύχημα, επηρεάζεται πολύ από την Σανέμ και της κάνει μια πρόταση συνεργασίας. Ενώ η Σανέμ σκέφτεται την πρόταση του Γιήτ, ο Τζαν για να καθυστερήσει την αποχώρηση της Σανέμ από την δουλειά, βρίσκει κάθε είδους δικαιολογία.

Όσο και αν προσπαθεί να μην το φανερώσει, ο Τζαν έχει ζηλέψει τον Γιήτ, αλλά λόγω υπερηφάνειας, δεν κάνει βήμα πίσω. Ωστόσο, μια μεγάλη έκπληξη περιμένει τον Τζαν και τη Σανέμ αναφορικά με τον Γιήτ, ο οποίος μόλις μπήκε στη ζωή τους..

Φτερωτός Θεός – Επεισόδιο 32

Ο Τζαν και η Σανέμ έμαθαν ότι η Πολέν και ο Γιήτ είναι αδέλφια και μένουν έκπληκτοι. Εξαιτίας της μετακόμισης του Γιήτ στο ίδιο κτήριο και αφού η Πολέν είναι αδελφή του, θα συναντιούνται συχνότερα.

Μετά την αποδοχή της πρότασης από την Σανέμ, ο Γιήτ ανοίγει τον εκδοτικό οίκο μία ώρα αρχύτερα. Αυτή η κατάσταση τρελαίνει για τα καλά τον Τζαν.

Ταυτόχρονα με την παρότρυνση του Γιήτ, η Πολέν αποφασίζει να βγάλει ένα βιβλίο μαγειρικής και αρχίζουν να δουλεύουν πάνω σε αυτό. Επίσης, η Χιουμά, για να στηρίξει την Πολέν, οργανώνει ένα γεύμα στο σπίτι της. Πού θα οδηγήσει η ζήλια, η οποία κάθε μέρα που περνά μεγαλώνει, ανάμεσα στον Τζαν και την Σανέμ;

Φτερωτός Θεός – Επεισόδιο 33

Η παραμονή του Τζαν και της Σανέμ στο ψυγείο, όχι μόνο δεν βοήθησε στο μόνοιασμά τους, αλλά γίνεται αιτία να πεισμώσουν περισσότερο. Και οι δύο μπήκαν σε έναν κανονικό αγώνα το ποιος θα κάνει τον άλλον να ζηλέψει. Φτερωτός Θεός – Επεισόδιο 29, 30, 31, 32, 33

Στο μεταξύ, η Σανέμ άρχισε να νευριάζει με την Πολέν και ο Τζαν με τον Γιήτ. Όσο περισσότερο βρίσκονται ανάμεσα τους η Πολέν και ο Γιήτ, τόσο συνεχίζουν οι κρίσεις ζήλιας και τα πείσματα του Τζαν και της Σανέμ.

O Τζαν, που δεν μπορεί να αντέξει άλλο αυτά τα πείσματα, βρίσκει λύση στο να απαγάγει την Σανέμ…

Τα προηγούμενα επεισόδια ΕΔΩ

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς Φτερωτός Θεός – Επεισόδιο 34, 35, 36, 37, 38, 39

Για την αρχική σελίδα « Φτερωτός Θεός » πατήστε ΕΔΩ

Φτερωτός ΘεόςΦτερωτός Θεός επεισόδιαΦτερωτός Θεός επόμενα επεισόδιαΦτερωτός Θεός ΣΚΑΪΦτερωτός Θεός – Επεισόδιο 29Φτερωτός Θεός – Επεισόδιο 30Φτερωτός Θεός – Επεισόδιο 31Φτερωτός Θεός – Επεισόδιο 32Φτερωτός Θεός – Επεισόδιο 33