Φτερωτός Θεός – Επεισόδιο 156, 157, 158, 159, 160, 161, 162, 163

Φτερωτός Θεός – Επεισόδιο 156, 157, 158, 159, 160, 161, 162, 163 Διαβάστε περιλήψεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Φτερωτός Θεός του Σκαϊ

Φτερωτός Θεός – Επεισόδιο 156, 157, 158, 159, 160, 161, 162, 163

Φτερωτός Θεός – Επεισόδιο 156

Ο Εμρέ αναγκάζεται να αποκαλύψει στους γονείς της Λεϊλά ότι δεν έχει δουλέψει εδώ και πολύ καιρό. Εκείνοι τον εκπλήσσουν με την αντίδρασή τους, δείχνοντάς του την αγάπη και την κατανόηση που στερήθηκε από τη δική του μητέρα. Εν τω μεταξύ, ο Τζαν και η Σανέμ, ο Τζέι Τζέι, η Ντερέν και οι υπόλοιποι ψάχνουν για τον γιο μια γειτόνισσας ο οποίος χάθηκε στο δάσος. Η επαφή του Τζαν και της Σανέμ με τη φύση, μακριά από τους πάντες και τα πάντα, θα κάνει και πάλι το θαύμα της και θα τους βοηθήσει να έρθουν πιο κοντά. Ακόμα και η Ντερέν αρχίζει να νιώθει κάτι πρωτόγνωρο για έναν άντρα που δεν θα παραδεχόταν ποτέ ότι είναι ο τύπος της.

Φτερωτός Θεός – Επεισόδιο 157

Ο κύριος Νιχάτ κάνει μια πρόταση στον Εμρέ: μέχρι να βρει καλύτερη δουλειά, να τον βοηθήσει στο παντοπωλείο της οικογένειας. Προς μεγάλη έκπληξη της Λεϊλά, ο Εμρέ δέχεται με χαρά. Ο Τζαν και η Σανέμ αναγκάζονται να περάσουν τη νύχτα μαζί στο δάσος. Η Σανέμ δεν ξέρει ακόμα αν μπορεί να του εμπιστευτεί και πάλι την καρδιά της, όμως ο Τζαν θα κάνει ό,τι μπορεί για να της αποδείξει ότι ποτέ δεν ήθελε να την πληγώσει. Εν τω μεταξύ, η κυρία Χιουμά αρχίζει να ψάχνει τρόπο να βοηθήσει τον Γιήτ, ώστε να μην αποκαλυφθεί το ένοχο μυστικό του.

Φτερωτός Θεός – Επεισόδιο 158

Η Σανέμ συνειδητοποιεί ότι από τότε που επέστρεψε ο Τζαν, κατάφερε να χαμογελάσει ξανά έπειτα από έναν ολόκληρο χρόνο. Πώς θα μπορέσει να σταθεί στα πόδια της αν τον χάσει και πάλι; Εν τω μεταξύ, ο Τζαν ανοίγει τα χαρτιά του στον Γιήτ και τον αναγκάζει να ομολογήσει ότι αυτός έκαψε το ημερολόγιο της Σανέμ. Όμως μια παρέμβαση της τελευταίας στιγμής από την κυρία Χιουμά ανατρέπει τα πάντα. Ο Τζαν θα πρέπει να βρει άλλο τρόπο να αποδείξει την αλήθεια. Και η Σανέμ θα πρέπει να αποφασίσει με ποιον θέλει να περάσει το υπόλοιπο της ζωής της: με τον Γιήτ ή τον Τζαν;

Φτερωτός Θεός – Επεισόδιο 159

Ο Γιήτ είναι σε αναμμένα κάρβουνα περιμένοντας την απάντηση της Σανέμ στην πρότασή του, και η κυρία Χιουμά αγωνιά κι αυτή μήπως ο Τζαν μάθει για τη συμμετοχή της στην όλη υπόθεση. Εν τω μεταξύ, ο Τζαν βάζει σε εφαρμογή ένα άλλο σχέδιο για να ξεσκεπάσει τον Γιήτ. Η Σανέμ πηγαίνει στην παλιά της γειτονιά για να ζητήσει τη συμβουλή της αδελφής της για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Ούτε εκεί όμως δεν μπορεί να ξεφύγει από τις αναμνήσεις της και από τον Τζαν. Φτερωτός Θεός – Επεισόδιο 156, 157, 158, 159, 160, 161, 162, 163

Φτερωτός Θεός – Επεισόδιο 160

Με αφορμή τη δουλειά, ο Τζέι Τζέι, η Ντερέν και οι υπόλοιποι αναγκάζουν τον Τζαν να συνεργαστεί ξανά με τη Σανέμ. Η χημεία που υπάρχει ανάμεσά τους είναι ολοφάνερη σε όλους, και όλοι προσπαθούν να καταλάβουν για ποιο λόγο αυτοί οι δυο ξεροκέφαλοι ερωτευμένοι δεν μπορούν να παραδεχθούν ότι θέλουν να είναι μαζί για πάντα. Εν τω μεταξύ, ο Εμρέ προτείνει στη Λεϊλά να κάνουν το επόμενο βήμα και να ξεκινήσουν τη δική τους οικογένεια.

Φτερωτός Θεός – Επεισόδιο 161

Ο Γιήτ αποφασίζει να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να κάνει δική του τη Σανέμ, πριν τον προλάβει ο Τζαν. Ο Εμρέ και η Λεϊλά ανακοινώνουν στην κυρία Μεβκιμπέ και στον κύριο Νιχάτ ότι σκοπεύουν να βρουν δικό τους σπίτι. Ο κύριος Αζίζ και η Μιχριμπάν θα επιστρατεύσουν ένα ακόμα αξιαγάπητο «τέχνασμα» για να φέρουν κοντά τον Τζαν και τη Σανέμ: αναθέτουν στη Σανέμ να φυλάξει για ένα βράδυ το μωρό μιας φίλης. Ελπίζουν ότι αν πάει και ο Τζαν να βοηθήσει με τη φροντίδα του μωρού, ίσως συνειδητοποιήσουν και οι δυο πως υπάρχουν πιο σημαντικά πράγματα από τον εγωισμό, όπως η αγάπη και η οικογένεια.

Φτερωτός Θεός – Επεισόδιο 162

Η κυρία Χιουμά συναντιέται με τον Εμρέ και προσπαθεί να εκμαιεύσει πληροφορίες για τον αδελφό του. Θέλει οπωσδήποτε να μάθει τι γίνεται με τον Τζαν και τη Σανέμ, και αν ο Τζαν έχει καταλάβει πως εκείνη καθοδηγεί τον Γιήτ. Εν τω μεταξύ, ο Γιήτ πιέζει τη Σανέμ να του δώσει γρήγορα μια απάντηση στην πρόταση που της έκανε. Όμως εκείνη σκέφτεται ακόμα και πάντα τον Τζαν. Μόλις μαθαίνει πως ο Τζαν είναι έτοιμος να φύγει ξανά, τρέχει να τον σταματήσει.

Φτερωτός Θεός – Επεισόδιο 163

Ο Τζαν και η Σανέμ αποφασίζουν να σταματήσουν τα παιχνίδια και επιστρέφουν ο ένας στον άλλο αυτό που του έλειπε. Ακόμη όμως δεν θέλουν να παραδεχτούν πως είναι ερωτευμένοι, και επιλέγουν να παριστάνουν πως είναι μόνο συνεργάτες. Ο Γιήτ προχωρά στο επόμενο μέρος του σκοτεινού σχεδίου του. Για να κρατήσει μακριά του τυχόν υποψίες, χρησιμοποιεί τρίτα πρόσωπα για να εξαπολύσει σοβαρές καταγγελίες ενάντια στην επιχείρηση της Σανέμ. Ακόμα και η κυρία Χιουμά έχει τρομάξει με την επιμονή του και τον παρακαλεί να σταματήσει, όμως ο Γιήτ είναι ανένδοτος. Η Ντερέν φέρνει την επόμενη δουλειά πάνω στην οποία θα πρέπει να συνεργαστούν ο Τζαν και η Σανέμ.

Τα προηγούμενα επεισόδια ΕΔΩ

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς Φτερωτός Θεός – Επεισόδιο 164, 165, 166, 167, 168

Για την αρχική σελίδα « Φτερωτός Θεός » πατήστε ΕΔΩ

Φτερωτός ΘεόςΦτερωτός Θεός επεισόδιαΦτερωτός Θεός επόμενα επεισόδιαΦτερωτός Θεός – Επεισόδιο 156Φτερωτός Θεός – Επεισόδιο 157Φτερωτός Θεός – Επεισόδιο 158Φτερωτός Θεός – Επεισόδιο 159Φτερωτός Θεός – Επεισόδιο 160Φτερωτός Θεός – Επεισόδιο 161Φτερωτός Θεός – Επεισόδιο 162Φτερωτός Θεός – Επεισόδιο 163