Φραγή 5ψήφιων αριθμών

Φραγή 5ψήφιων αριθμών: Το τελευταίο καιρό ακούμε συνέχεια για ανθρώπους που έπεσαν και συνεχίζουν να πέφτουν θύματα από εταιρίες που χρεώνουν μεγάλα ποσά σε SMS και κλήσεις χωρίς να έχουν δώσει την συγκατάθεση οι ίδιοι.

Φραγή 5ψήφιων αριθμών

Βέβαια, μπορεί να έχουν δώσει συγκατάθεση μέσω παραπλανητικών διαφημίσεων χωρίς να το καταλάβουν. Εν πάση περιπτώσει, για να μην μπλέξετε με όλα αυτά, μπορείτε να ενεργοποιήσετε την φραγή 5ψήφιων αριθμών υψηλής χρέωσης καλώντας απευθείας τον πάροχό σας.

Συνιστούμε την τηλεφωνική κλήση ανάλογα τον πάροχο που ανήκετε. Συγκεντρώσαμε τους αριθμούς από τους τρεις Ελληνικούς παρόχους όπως: Cosmote, Vodafone και Wind:

  • Για Cosmote καλέστε στο 13888
  • Για Vodafone καλέστε στο 13830
  • Για Wind καλέστε στο 13800

Αφού καλέσετε τον πάροχο που ανήκετε, πείτε στον εκπρόσωπο της εταιρίας: «Θέλω να ενεργοποιήσετε τη φραγή πενταψήφιων αριθμών υψηλής χρέωσης». Ο υπάλληλος, είναι υποχρεωμένος να προβεί στις κατάλληλες ενέργειες.

Αν τώρα έχετε ήδη πέσει θύματα των εταιριών, για να βρείτε τα στοιχεία τους, μπορείτε να πάτε στο site της ΕΕΤΤ (Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών & Ταχυδρομείων) και να τοποθετήσετε στο πλαίσιο της web εφαρμογής που θα δείτε, το νούμερο της εταιρίας. Φραγή 5ψήφιων αριθμών

Επίσης αυτές τρεις εφαρμογές που μπορούν να μπλοκάρουν αριθμούς τηλεφώνων από ενοχλητικές υπηρεσίες και άλλα παρόμοια. Ρίξτε μια ματιά:

  • Call Blocker – Μπλοκάρετε ανεπιθύμητες κλήσεις και SMS
  • Truecaller – Δες ποιος σου τηλεφωνεί χωρίς να τον γνωρίζεις
  • Ban-BaNk – Η εφαρμογή για android που μπλοκάρει τις κλήσεις των εισπρακτικών εταιριών
πως κανω φραγη 5ψηφιων αριθμωνφραγη 5ψηφιων vodafoneφραγη 5ψηφιων whats upΦραγή 5ψήφιων αριθμώνφραγη πενταψηφιων what's upφραγη πενταψηφιων μηνυματων cosmoteφραγη πενταψηφιων μηνυματων what's upφραγη πενταψηφιων μηνυματων windφραγη στα πενταψηφια vodafoneφραγη στα πενταψηφια wind