Φορτηγό τα βάζει με MINI και … κερδίζει!

Η περίπτωση του video αποτελεί κλασικό παράδειγμα κατατρομοκράτησης και στη συνέχεια απόπειρας δολοφονίας. Το περιστατικό του video εξελίσσεται σε εθνική οδό στην οποία βρίσκονται σε εξέλιξη οδικά έργα.

Απ’ ό,τι μπορούμε να καταλάβουμε από το οπτικό υλικό, ο οδηγός του MINI εισέρχεται στην εθνική οδό απόλωρίδα επιτάχυνσης που συγκλίνει με τη λωρίδα που κινείται το φορτηγό. Η ταχύτητα που αναπτύσσει το MINI φαίνεται ότι εκνευρίζει τον οδηγό του φορτηγού, οπότε πλησιάζει το IX και αρχίζει να το σπρώχνει.

Με το φορτηγό κολλητά του να κάνει σκριν, ο οδηγός του MINI είναι αδύνατον να δει αν είναι ελεύθερη η αριστερή λωρίδα για να διαφύγει, αλλά αδύνατον και να δημιουργήσει επαρκή απόσταση για να αποκτήσειορατότητα μέσω του εξωτερικού καθρέφτη, καθώς εμπρός του βρίσκεται άλλο φορτηγό.

Στη συνέχεια, είτε από πανικό είτε για να «εκδικηθεί» τον οδηγό του φορτηγού, το ΜΙΝΙ μειώνει την ταχύτητά του. Όταν τελικά αποφασίσει να κινηθεί ελαφρά αριστερά για να αποκτήσει στοιχειώδη ορατότητα μέσω του αριστερού εξωτερικού καθρέφτη, το φορτηγό το σπρώχνει στο πίσω αριστερό φτερό, γυρίζοντάς το κάθετα το δρόμο και κάνοντάς το σάντουιτς ανάμεσα σε αυτό και στο τσιμεντένιο διαχωριστικό στηθαίο.

Το κορυφαίο είναι ότι ο οδηγός του φορτηγού σταματά και κοιτάζει τις ζημιές του με θεατρική κίνηση «κοίτα τι πάθαμε».

https://www.youtube.com/watch?v=GNkoUs7-vXY

fortigokontramini