Famagusta – Ο Παύλος αντιμέτωπος με τον Θάνατο

Famagusta – Συγκλονιστικές εξελίξεις προβλέπονται στα επόμενα επεισόδια της σειράς καθώς ο Παύλος βρίσκεται σε θανάσιμο κίνδυνο. Η αδερφή της δολοφονημένης Ελένης Σιμώνη πιέζει τον Αντρέα στη σειρά να αναλάβει τη δίκη για το φόνο της αδελφής της.

Famagusta – Ο Παύλος αντιμέτωπος με τον Θάνατο

Μετά από διαβεβαιώσεις της αδελφής, ο Αντρέας συμφωνεί να τη βοηθήσει, αγνοώντας τις αντιρρήσεις της Χριστίνας. Ο Μάικλ πιστεύει πως έχει ξεμπερδέψει με την αστυνομία και προτρέπει τη Σοφία να φύγει για το Λονδίνο για τη δική της ασφάλεια. Παρ’ όλα αυτά, η Σοφία αρνείται να τον εγκαταλείψει και αποφασίζει να παραμείνει δίπλα του. Ο Θοδωρής ανησυχεί για την εξέλιξη της υπόθεσης και ζητά από τον Κλεάνθη ένα ψεύτικο άλλοθι για να προστατευτεί.

Ταυτόχρονα, η υγεία του Παύλου επιδεινώνεται και προσπαθεί να περάσει όσο περισσότερο χρόνο μπορεί με το γιο του και την Ιφιγένεια, που δεν τον εγκαταλείπει. Ο μικρός Μάριος αρρωσταίνει και ο Τεύκρος, ο μεγάλος αδελφός του, αναλαμβάνει τη φροντίδα του. Στο μεταξύ, η επόμενη συνέντευξη του Μάικλ θα φέρει στο φως νέες συγκινητικές μνήμες από το παρελθόν του το 1974. Ο Μάικλ επικοινωνεί με τη Σιμώνη με την ελπίδα να πει τη δική του πλευρά της ιστορίας. Τέλος, η Σοφία συναντά ξανά τον Αντρέα για να προσπαθήσει να τον πείσει να αλλάξει γνώμη, χωρίς όμως επιτυχία.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Famagusta » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

FamagustaFamagusta - Επεισόδιο 1Famagusta - Επεισόδιο 2Famagusta epeisodiaFamagusta mega tvFamagusta spoilerFamagusta Ανδρέας ΓεωργίουFamagusta γεωργιουFamagusta εξελίξειςFamagusta επομενα επεισοδιαFamagusta έρχεται στο μεγκαFamagusta μεγκαFamagusta νέα σειράFamagusta τι θα δούμεFamagusta – Επεισόδιο 3Famagusta – Επεισόδιο 4