Famagusta – Έρχεται τον Ιανουάριο

Famagusta – Η νέα σειρά του Mega, με τίτλο “Famagusta,” προγραμματίζεται να κυκλοφορήσει μέσα στον Ιανουάριο και υπόσχεται μια συγκλονιστική υπόθεση, αφηγούμενη σε ενεργητική φωνή. Η σειρά εμπνέεται από τα τραγικά γεγονότα της Κύπρου, ξεδιπλώνοντας ένα δραματικό παρασκήνιο.

Famagusta – Έρχεται τον Ιανουάριο

Η σειρά αποκαλύπτει την ιστορία ενός νέου ζευγαριού που βιώνει τον ξεριζωμό από την πατρική του γη κατά τη διάρκεια της εισβολής στην Αμμόχωστο το 1974. Τη μητέρα κρατώντας το τρίμηνο βρέφος της, παρασύρεται από το πλήθος κατά τη διάρκεια του πανικού. Η ζωή τους ανατρέπεται, αφήνοντας πίσω το παιδί τους, το οποίο αναζητούν μάταια για χρόνια. Οι δεκαετίες περνούν, και το ζευγάρι (υποδυόμενο από τον Γιάννη Μπέζο και την Κοραλία Καράντη) προχωράει στη ζωή του, αποκτώντας τρία ακόμη παιδιά.

Εκείνο το χαμένο βρέφος, ωστόσο, επιστρέφει απρόσμενα στα πενήντα του, υποκείμενο σε μια απροσδόκητη σειρά γεγονότων. Ο Χρήστος Λούλης, μεγαλωμένος από τη θετή του μητέρα (Αιμιλία Υψηλάντη), επιστρέφει στην Κύπρο. Στην προσπάθειά του να ανακαλύψει την αλήθεια για την οικογένειά του, ο ήρωας της σειράς (Υποδυόμενος από τον Χρήστο Λούλη) αναζητά τις μαρτυρίες των πρωταγωνιστών της τουρκικής εισβολής του 1974.

Αυτή η αναζήτηση τον φέρνει πιο κοντά στην αποκάλυψη της αλήθειας, ενώ παράλληλα αναδεικνύει τον δραματικό ρόλο που διαδραματίζει η μοίρα στη ζωή των ανθρώπων. Έτσι, η σειρά υπόσχεται να συνδυάσει το ανθρώπινο δράμα με την ιστορία, προσφέροντας ένα συναρπαστικό ταξίδι μέσα από τις πολιτικές και κοινωνικές αναταραχές του παρελθόντος.

Για την αρχική σελίδα πατήστε ΕΔΩ και για νέα spoilers ΕΔΩ

FamagustaFamagusta epeisodiaFamagusta mega tvFamagusta spoilerFamagusta Ανδρέας ΓεωργίουFamagusta εξελίξειςFamagusta έρχεται στο μεγκαFamagusta νέα σειράmega tv