ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΜΗΝ ΨΑΡΩΝΕΙΣ: Μανώλης και Σάντυ ξανά μαζί …

ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΜΗΝ ΨΑΡΩΝΕΙΣ: Η σύλληψη της Νενέλας, της Ρόζας και του Μπίλυ φέρνει ακόμα πιο κοντά τη Σάντυ με τον Μανώλη.

ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΜΗΝ ΨΑΡΩΝΕΙΣ: Μανώλης και Σάντυ ξανά μαζί …

Οι δυο τους αποφασίζουν να είναι ξανά μαζί και μάλιστα όταν τελειώσει η περιπέτεια των δικών τους με την Αστυνομία να χωρίσουν τους συντρόφους τους.

Από την άλλη, μια ιδιαίτερη έκπληξη περιμένει τον Λεωνίδα…

Ο Μανώλης και η Σάντυ δεν έχουν προλάβει να συνειδητοποιήσουν ότι επιτέλους είναι μαζί και πρέπει να αντιμετωπίσουν νέες φουρτούνες τις οποίες φέρνει η σύλληψη της Ρόζας, του Μπίλυ και της Νενέλας!

Το ζευγάρι αποφασίζει λοιπόν να κρατήσει προςτο παρόν μυστική τη σχέση του αλλά συμφωνούν πως μόλις τελειώσει η περιπέτεια των παιδιών, θα χωρίσουν με τη Στέλλα και τον Τίμο για να είναι και επίσημα μαζί.

Παράλληλα, ο Μπίλυ, η Ρόζα και η Νενέλα πρέπει να περάσουν το βράδυ στο τμήμα ενώ η Τάνια λύνει την παρεξήγηση που δημιουργήθηκε με τον Λεωνίδα. ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΜΗΝ ΨΑΡΩΝΕΙΣ

Όμως, εκείνος πρέπει να διαχειριστεί το «στιγμιαίο λάθος» που έκανε το ίδιο βράδυ στο μπαρ.

Οι ώρες περνούν και η σύλληψη της Ρόζας και του Μπίλυ φέρνει ακόμα πιο κοντά τον Μανώλη και τη Σάντυ, κάτι που δεν περνάει απαρατήρητο από τη Στέλλα.

Έτσι, η τελευταία προτρέπει τον Τίμο να βρει τρόπους ώστε να είναι όσο πιο πολύ μπορεί κοντά στη Σάντυ, για να είναι σίγουρη πως θα μείνει μακριά από τον Μανώλη!

Κι ενώ στο τμήμα οι ανακρίσεις συνεχίζονται, τα πράγματα δείχνουν να γίνονται όλο και πιο δύσκολα για τη Ρόζα και τον Μπίλυ, που φαίνεται να είναι μπλεγμένοι σε πολύ σοβαρές υποθέσεις.

Εν τω μεταξύ, μία περίεργη έκπληξη περιμένει τον Λεωνίδα στο γραφείο του και τον κάνει να χάσει τη γη κάτω από τα πόδια του.

Για την αρχική σελίδα «Μην Ψαρώνεις» πατήστε ΕΔΩ

exelixeisΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΜΗΝ ΨΑΡΩΝΕΙΣΜην ψαρώνεις