Εξελίξεις Γυναίκα χωρίς όνομα: Στενεύει ο κλοιός γύρω από τη Μαρίνα

Εξελίξεις Γυναίκα χωρίς όνομα: Η απουσία της Διονυσίας προκαλεί πανικό στη Μαρίνα. Έτσι, ο Μιχάλης τής αποκαλύπτει πως εκείνος βοήθησε τη γυναίκα να το σκάσει.

Εξελίξεις Γυναίκα χωρίς όνομα: Στενεύει ο κλοιός γύρω από τη Μαρίνα

Από την άλλη, ο αστυνόμος συνεχίζει την ερευνά του και φτάνει όλο και πιο κοντά στην αληθινή ταυτότητα της Μαρίνας και στη σχέση που έχει με την Κάτια. Την ίδια στιγμή, ο Άρης προτείνει στην Ελλη να μετακομίσουν μαζί σε ένα άλλο σπίτι και εκείνη του ζητάει να κάνει λίγη υπομονή μέχρι να γεννήσει.

Οι ώρες περνούν και ο Αργύρης εξομολογείται στην Κάτια άλλο ένα κρυμμένο μυστικό από το παρελθόν του. Μάλιστα, εκείνος είναι πολύ αναστατωμένος με την πιθανότητα ο Γιάννης να είναι παιδί του και το σκέφτεται συνέχεια.

Έτσι, η Κάτια προσπαθεί να τον βοηθήσει ώστε να αντιμετωπίσει ψύχραιμα όλη αυτή την κατάσταση. Εκτός, όμως, από τα προβλήματα του Αργύρη, η ίδια ψάχνει τρόπο να στριμώξει τον Νίκο ώστε να μην καρφώσει τη Μαρίνα στον αστυνόμο.

Η Κάτια είναι αποφασισμένη να κάνει τα πάντα για να μην μπει η κόρη της στη φυλακή. Από την άλλη, η Μαρίνα αισθάνεται τον κίνδυνο να πλησιάζει όλο και περισσότερο. Προκειμένου να στερηθεί την ελευθερία της, σκέφτεται πολύ σοβαρά να πάρει τη Μελίτη και να φύγουν μακριά.

Όμως και αυτή η επιλογή τρομάζει και αγχώνει την κοπέλα…

Για την αρχική σελίδα «Γυναίκα Χωρίς Όνομα» πατήστε ΕΔΩ

Γυναίκα χωρίς όνομαΓυναίκα χωρίς όνομα ΕπεισόδιαΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ