Εξελίξεις Έρωτας Μετά: Σκληρώς εκβιασμός στον Κωνσταντίνο

Εξελίξεις Έρωτας Μετά: Οι απαγωγείς της Άννας καταφέρνουν και επικοινωνούν με τον Κωνσταντίνο και τον εκβιάζουν με αντάλλαγμα να την κρατήσουν ζωντανή. Την ίδιο στιγμή, ο Χρήστος και η Ηλέκτρα ζουν τον έρωτά τους, ενώ η Νόρα επιστρέφει στο χωριό όπου με τη βοήθεια του Αποστόλη και της Λαμπρινής προσπαθεί να βρει το κορίτσι που εξαφανίστηκε.

Εξελίξεις Έρωτας Μετά: Σκληρώς εκβιασμός στον Κωνσταντίνο

Η Φανή, η αποκλειστική νοσοκόμα του Κωνσταντίνου, αποκαλύπτει το πραγματικό της πρόσωπο. Όταν μένει μόνη μαζί του, τον ενημερώνει ότι η Άννα είναι ζωντανή, αλλά τον προειδοποιεί πως αν αποκαλύψει την αλήθεια θα υπάρξουν επιπτώσεις. Την ίδια ώρα, όλοι είναι σοκαρισμένοι από την ομολογία της Μάγδας πως σκότωσε τον Σωκράτη. Εκείνη, μέσα από το κρατητήριο, περιμένει τα αποτελέσματα της βαλλιστικής εξέτασης.

Αυτά, όμως, ανατρέπουν όλα τα δεδομένα, καθώς αποδεικνύουν πως το όπλο της γυναίκας δεν έχει εκπυρσοκροτήσει ποτέ, πράγμα που σημαίνει ότι τόσο καιρό κάποιον καλύπτει. Εν τω μεταξύ, ο Παπαδόπουλος καταφέρνει να ξεφύγει από το σπίτι της Ιτιάς, έχοντας μαζί του όμως ένα κινητό που βρήκε. Συναντάει τον Τόνι στον οποίο δίνει το ύποπτο κινητό ζητώντας του να μάθει όσα αναφέρονται σε αυτό μέσα από μηνύματα αλλά και σε ποιον ανήκει.

Από την άλλη, η Αντιγόνη επιστρέφει και έρχεται αντιμέτωπη με τον Κωνσταντίνο για πρώτη φορά μετά την ημέρα που επανήλθε από το κώμα. Εκείνος, όμως, πλέον ξέρει όλη την αλήθεια για τον θάνατο του πατέρα του και η σχέση τους είναι σε άλλη βάση.

Η Φανή συνεχίζει να εκτελεί εντολές και να είναι ο σύνδεσμος ανάμεσα στον Κωνσταντίνο και στους απαγωγείς της Άννας. Έτσι, εκβιάζει τον επιχειρηματία με τη ζωή της αγαπημένης του. Του ζητάει να της δώσει 10.000 ευρώ, προκειμένου να κρατήσει η συμμορία την Άννα ζωντανή. Εν τω μεταξύ, ο Δημήτρης, εκτελώντας τις οδηγίες του Σταύρου, πηγαίνει στο γραφείο του Παπαδόπουλου με σκοπό να τον σκοτώσει. Το σχέδιό του, όμως, ανατρέπεται, όταν εκεί πέφτει πάνω στην Όλγα.

Παράλληλα, η Αλίκη ανακρίνεται από τον Τόνι σε σχέση με τη δολοφονία του Λαντάνη. Από την άλλη, η Νόρα φροντίζει τον Γιώργο, ο οποίος αναρρώνει ακόμη στο νοσοκομείο, όταν ένα ξαφνικό τηλεφώνημα τη βάζει και πάλι σε δράση. Η κοπέλα, προσπαθώντας να βρει το εξαφανισμένο κορίτσι, πηγαίνει πάλι στο χωριό, όπου δέχεται τη βοήθεια της Λαμπρινής και του Αποστόλη για την υπόθεση.

Παράλληλα, ο Κωνσταντίνος θέτει ως όρο στη Φανή για να της δώσει τα χρήματα να του επιτρέψει να μιλήσει με την Άννα, για να βεβαιωθεί πως είναι καλά. Χωρίς να γνωρίζουν τίποτε από αυτά, ο Χρηστός και η Ηλέκτρα απολαμβάνουν τον έρωτά τους μέχρι τη στιγμή που ένα απειλητικό σημείωμα ταράζει την ηρεμία τους και τους βάζει σε σκέψεις.Έξι μήνες πριν από το ατύχημα, η Άννα εξομολογείται στον Δημήτρη πως έχει αρχίσει και πάλι να βλέπει τον Κωνσταντίνο. Και ενώ το παράνομο ζευγάρι περνάει ξανά πολλές ώρες μαζί κρυφά από όλους, πιάνεται επ’ αυτοφώρω σε ένα καφέ από τον Χρήστο.

Ο Τόνι ερευνά το τηλέφωνο που του έδωσε ο Παπαδόπουλος και βρίσκει σε αυτό κάποιες χρήσιμες πληροφορίες αλλά και τη διεύθυνση ενός σπιτιού. Αμέσως συναντάει τον ιδιωτικό ερευνητή και του δίνει μία διεύθυνση. Ο Παπαδόπουλος πηγαίνει στο σπίτι αυτό και συναντάει τη γυναίκα που κρατάει την Άννα κλειδωμένη. Εν τω μεταξύ, η Νόρα μαθαίνει πως εξαφανίστηκε ένα μικρό κορίτσι στο χωριό και αμέσως επισκέπτεται τη Ααμπρινή για να μάθει περισσότερα. Εξελίξεις Έρωτας Μετά

Την ίδια στιγμή, ο Τόνι πηγαίνει στον Γιώργο το βίντεο από την κάμερα της εταιρείας στο οποίο απεικονίζεται μία γυναίκα με κουκούλα. Από την άλλη, ο Κωνσταντίνος πιέζεται καθημερινά από την αποκλειστική νοσοκόμα που γνωρίζει την αλήθεια και όλα δείχνουν πως π γυναίκα θέλει να τον εκβιάσει προκειμένου να κρατήσουν την Άννα ζωντανή.

Η ψυχολογία του, όμως, είναι άσχημη με αποτέλεσμα να ξεσπάσει στον Γεράσιμο. Τότε, ο νεαρός, ανησυχώντας για τον πατέρα του, αναγκάζεται να ζητήσει την υποστήριξη της Λίζας. Έξι μήνες πριν συμβεί το ατύχημα που τους άλλαξε τη ζωή, π Άννα και ο Κωνσταντίνος διαπιστώνουν ότι δεν μπορούν να ζήσουν μακριά ο ένας απ’ τον άλλον και συνειδητά, πλέον, η σχέση τους ξαναρχίζει.

Για την αρχική σελίδα « Έρωτας Μετά » πατήστε ΕΔΩ

ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΕΡΩΤΑΣ ΜΕΤΑΈρωτας ΜετάΈρωτας Μετά Κωνσταντίνος