ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΠΛΟΥΣΙΟΣ: Μόνικα και Βρανάς Παντρεύονται

ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΠΛΟΥΣΙΟΣ: Ένα φιλί του Βρανά και της Χριστίνας εξοργίζει τον Σωτήρη, ο οποίος αποφασίζει να χωρίσει μαζί της. Λίγες μέρες μετά, η Μάνικα με τον Βρανά παντρεύονται ενώ ο Αντρέι ερευνά την υπόθεση με τους λαχνούς και σχεδιάζει να συλλάβει τον Μάνο…

ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΠΛΟΥΣΙΟΣ: Μόνικα και Βρανάς Παντρεύονται

Ο Σωτήρης εξοργίζεται όταν βλέπει τον Βρανά να φιλάει τη Χριστίνα. Τότε ο άντρας τσακώνεται άσχημα μαζί του, καθώς θεωρεί πως οι δυο τους είχαν κρυφή σχέση.

Η Χριστίνα προσπαθεί να τον πείσει πως δεν υπήρξε ποτέ κάτι ερωτικό ανάμεσά τους, αλλά μάταια.

Οι ώρες περνούν και η γυναίκα φανερά στενοχωρημένη από όσα έχουν συμβεί, αποφασίζει να ξεκαθαρίσει την κατάσταση με τον Βρανά και να τον αναγκάσει να διαλύσει τις υποψίες για τον παράνομο δεσμό τους από το κεφάλι του Σωτήρη.

Ο δαιμόνιος άντρας όμως, εκμεταλλεύεται την επίσκεψή της στα γραφεία του και στήνει ένα μικρό θέατρο προκειμένου να πειστεί ο Σωτήρης πως η σύζυγός του τον απατά.

Το γεγονός αυτό προκαλεί ακόμα μεγαλύτερη ρήξη στον γάμο της Χριστίνας και του Σωτήρη. Την ίδια ώρα, ο Αλέξης εκμεταλλεύεται την ανησυχία της Δάφνης για το σπίτι και της προτείνει να τους φιλοξενήσει. ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΠΛΟΥΣΙΟΣ

Από την άλλη, ένα γαμήλιο δώρο αναζωπυρώνει τη σχέση του Στρατή με την Κική Ωστόσο, μια μέρα μετά τον γάμο τους κλίνουν ραντεβού στο δικηγόρο για το διαζύγιο!

Η Κική, όμως, είναι αποφασισμένη να κάνει τα πάντα για να κρατήσει τον νεαρό στη ζωή της και έτσι σε συνεννόηση με τι Αλέξη οργανώνουν ακόμα ένα σχέδιο.

Για την αρχική σελίδα «Αν ήμουν πλούσιος» πατήστε ΕΔΩ

exelixeisΑν ήμουν πλούσιοςΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΠΛΟΥΣΙΟΣ