Εξελίξεις Άγριες Μέλισσες: Ο Λευτέρης νεκρός …

Εξελίξεις Άγριες Μέλισσες: Ο Δούκας δίνει εντολή για τη δολοφονία του βοσκού – Στήνει ενέδρα θανάτου και στον Κυπραίο.

Εξελίξεις Άγριες Μέλισσες: Ο Λευτέρης νεκρός …

Μετά από δύο εβδομάδες διακοπής οι Άγριες Μέλισσες επανέρχονται με άγριες διαθέσεις και μια ακόμα δολοφονία. Ο αδίστακτος Δούκας, μετά τον εκβιασμό του Κυπραίου στις «Άγριες Μέλισσες» πως, αν δεν του δώσει ό,τι του ζητήσει, θα τον καταγγείλει για τον φόνο του Γιάννου, έχει θορυβηθεί.

Θέλει πάση θυσία να μάθει ποιος είναι ο πληροφοριοδότης του Κυπραίου και με τη βοήθεια του Μελέτη φτάνει στα ίχνη του βοσκού. Ο Μελέτης αποκαλύπτει στον Δούκα πως ο Λευτέρης ίσως να είδε κάτι τη νύχτα του φόνου του Γιάννου. Η αντίδραση του Δούκα είναι ακαριαία.

Όπως αναφέρει το «MY tv», ο Δούκας δίνει εντολή να σκοτώσουν τον Λευτέρη για να μη μιλήσει σε κανέναν άλλον. Όπως και γίνεται. Ο Λευτέρης, λοιπόν, την επόμενη μέρα βρίσκεται νεκρός και όλο το Διαφάνι συγκλονίζεται με την είδηση, καθώς ήταν ένας φιλήσυχος άνθρωπος που δεν είχε ενοχλήσει ποτέ κανέναν. Εξελίξεις Άγριες Μέλισσες

Κανείς δεν φαίνεται να υποψιάζεται τίποτε, αλλά ο Κυπραίος ξέρει πια ότι κινδυνεύει και ο ίδιος. Ωστόσο, αποφασίζει να ρισκάρει και να αντιμετωπίσει για άλλη μια φορά τον Δούκα, που φαίνεται έτοιμος, όμως, να πάρει εκδίκηση και να εξαφανίσει όποιον στέκεται εμπόδιο στα σχέδιά του.

Την ίδια στιγμή, ο Δούκας ανακαλύπτει πως η Μυρσίνη συνεχίζει να συναντιέται με τον Κυπραίο και έχοντας κάψει και τον τελευταίο άσο στο μανίκι του Κυπραίου αποφασίζει να τελειώνει μαζί του οριστικά. Έτσι, δίνει εντολή στον Μελέτη και εκείνος στήνει παγίδα θανάτου στον Κυπραίο. Θα καταφέρουν να τον βγάλουν από τη μέση αυτή τη φορά;

Για την αρχική σελίδα « Άγριες Μέλισσες » πατήστε ΕΔΩ

exelixeisΆγριες ΜέλισσεςΆγριες Μέλισσες ΛευτέρηςΕξελίξεις Άγριες Μέλισσες