ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ 8 ΛΕΞΕΙΣ: Η Επίθεση στον Οδυσσέα

ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ 8 ΛΕΞΕΙΣ: Η Ηλιάνα, μετά τον εγκλεισμό της στο ψυχιατρείο, προσπαθεί να κερδίσει ξανά ν εμπιστοσύνη των δικών της ανθρώπων. Παράλληλα, όπως θα δούμε στα προσεχή επεισόδια του ερωτικού – πολιτικού θρίλερ του ΣΚΑΙ 8 λέξεις, ορκίζεται να εκδικηθεί τον Οδυσσέα, θεωρώντας τον υπαίτιο για όσα περνάει!

ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ 8 ΛΕΞΕΙΣ: Η Επίθεση στον Οδυσσέα

Ο έρωταςτου Οδυσσέα και της Ηλιάνας δεν στάθηκε ιδιαίτερα δυνατός για να νικήσει τα προβλήματα που προέκυψαν στην πορεία, καθώς είχε επιπτώσεις στον καθένα προσωπικά αλλά και στη μεταξύ τους σχέση. Παρά τις προσπάθειες και τις θυσίες που έκαναν, το οριστικό τέλος δόθηκε όταν αποκαλύφθηκε πως η Ερση περιμένει το παιδί του.

Τότε η Ηλιάνα κατηγόρησε τον άλλοτε αγαπημένο της για προδοσία και ότι εξαιτίας του διέλυσε τη ζωή της και τον γάμο της με τον Μιχαήλ.

Στη συνέχεια, η ίδια, θέλοντας να αντιδράσει στην καταπίεση που δεχόταν από τον τελευταίο αλλά και τις ενέργειες κάποιων που έπαιζαν με το μυαλό της, έκανε σπασμωδικές κινήσεις.

Όλα αυτά είχαν ως αποτέλεσμα να την οδηγήσουν στο ψυχιατρείο. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ μας, στα προσεχή επεισόδια, η Ηλιάνα παίρνει εξιτήριο από το ψυχιατρείο και προσπαθεί να ξανακερδίσει την εμπιστοσύνη των δικών της ανθρώπων. Συγκεκριμένα, του πατέρα της Ακη και του πρώην συζύγου της Μιχαήλ, ο οποίος

έχει πάρει με νόμιμο τρόπο τη γονική επιμέλεια της κόρης τους. Από ό,τι φαίνεται, μάλιστα, οι προσπάθειές της αποδίδουν καρπούς, αφού ο Μιχαήλ και η Ηλιάνα συμφωνούν για χάρη του παιδιού να φτιάξουν τις σχέσεις τους. ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ 8 ΛΕΞΕΙΣ

Κι ενώ όλα δείχνουν να μπαίνουν σε μια σειρά, κάποια στιγμή η Ηλιάνα βλέπει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φωτογραφίες του Οδυσσέα και της Έρσης στις οποίες φαίνεται είναι καλύτερα από ποτέ. Σύντομα, π πρώτη βγαίνει εκτός ελέγχο ορκίζεται να εκδικηθεί τον Οδυσσέα με τον χειρότερο τρόπο. Αρχικέ τηλεφωνεί και τον κατηγορεί ευθέως για όσα περνάει.

Η Ναυσικά, φυσικά, ενημερώνει τον Μιχαήλ για την επίθεση της Ηλιάνας στον Οδυσσέα και αυτός με τη σειρά του μιλάει στον προειδοποιώντας τον να μαζέψει την κόρη του.

Ο Άκης απαιτεί εξηγήσεις από την αλλά εκείνη αρνείται ότι του τηλεφώνησε. Την επόμενη μέρα, η ίδια χάνει ακόμη μία φορά την ψιχραιμία της και ξεπερνά κάθε όριο λογικής. Αρχί παίρνει συνέχεια τηλέφωνο τον Οδυσσέα και βρίζει με τον χειρότερο τρόπο, κατηγορώντας για όλα τα δεινά που την έχουν βρει το τελευταίο διάστημα.

Εκείνη τη στιγμή, στο πλευρό του άντρα βρίσκεται η Ερση οποία μαγνητοφωνεί τις συνομιλίες, μη βρίσκοντας άλλο τρόπο αντιμετωπίσει τις εκρήξεις της Ηλιάνας.

Έπειτα, η Ερση στέλνει της ηχογραφήσεις της κοπέλας στον Ακη και η συνέχεια είναι πολύ δυσαρεστιμένη για την Ηλιάνα, η οποία πλέον πέφτει και στα μάτια του πατέρα της.

Για την αρχική σελίδα « 8 Λέξεις » πατήστε ΕΔΩ

8 ΛέξειςexelixeisΕΞΕΛΙΞΕΙΣ 8 ΛΕΞΕΙΣ