Έξαψη: Τζόυς και Κωστής έρχονται κοντά

Έξαψη: Η αγωνία θα κορυφωθεί στα επόμενα επεισόδια της αγαπημένης μας σειράς. Η Τζόυς θα μάθει πως ο πατέρας της είναι ο Κωστής και ο κόσμος της θα καταρρεύσει, στη σειρά Έξαψη.

Έξαψη: Τζόυς και Κωστής έρχονται κοντά

Η Εβίτα θα προσπαθήσει να μαζέψει τα σπασμένα, με την υγεία της να επιβαρύνεται όλο και περισσότερο. Όταν ο Αλέξανδρος ενημερωθεί για αυτό το γεγονός, θα ξεσπάσει, ενώ δε αργήσει η στιγμή που θα πιαστεί στα χέρια με τον Κωστή.

Όλα αλλάζουν στα επόμενα επεισόδια. Οι ανατροπές διαδέχονται η μία την άλλη, με την Τζόυ να πρωταγωνιστεί. Όλα μέσα της έχουν διαλυθεί, νιώθει πως δε μπορεί να εμπιστευτεί κανέναν πλέον. Πρώτα μαθαίνει πως ο Αλέξανδρος είναι με την Κλαίρη κι ύστερα πως ο Αλέξανδρος δεν είναι ο πατέρας της. Ποια θα είναι η αντίδρασή της και τί θα δούμε στη συνέχεια;

Μη μπορώντας να αντέξει πως ο Κωστής είναι ο πατέρας της, η Τζόυς αποφασίζει να το σκάσει, στη σειρά Έξαψη. Δε δίνει εξηγήσεις σε κανέναν, απλώς εξαφανίζεται, δημιουργώντας τον απόλυτο πανικό. Η Εβίτα την αναζητά παντού, με την αγωνία της να κορυφώνεται. Δε διστάζει, μάλιστα, να προσεγγίσει και την Κλαίρη, προκειμένου να μάθει αν η Τζόυς είχε επικοινωνία με τον αδερφό της.

Μάταια, όμως. Η Τζόυς παραμένει εξαφανισμένη, η Εβίτα διακατέχεται από πανικό κι απόγνωση, ενώ ο Κωστής προσπαθεί να διαχειριστεί τις νέες αποκαλύψεις, στην Έξαψη. Στο μεταξύ, ο Αλέξανδρος ενημερώνεται για την υγεία της Εβίτας και αποφασίζει να της συμπαρασταθεί, παρά τα τελευταία γεγονότα που έχουν κλονίσει την εμπιστοσύνη του.

Η Τζόυς, μετά από πολλές μέρες, αποφασίζει να εμφανιστεί, καθώς η μόνη λύση για εκείνη στην Έξαψη, είναι ο ίδιος ο Κωστής. Τον προσεγγίζει, ρωτώντας τον τα πάντα για το παρελθόν του με την μητέρα της. Εκείνος σαστίζει, όμως δέχεται να της μιλήσει. Άλλωστε, η Τζόυς είναι καρπός του παιδικού του έρωτα. Ενός έρωτα που δεν έσβησε ποτέ. Πώς θα αντιδράσει η Εβίτα, όταν μάθει πως η κόρη της ήρθε κοντά με τον Κωστή;

Για την αρχική σελίδα « Έξαψη » πατήστε ΕΔΩ

ΈξαψηΈξαψη εξελιξειςΈξαψη επεισοδια