Έξαψη Spoiler: Σε πανικό ο Μηνάς είναι ύποπτος στην υπόθεση

Έξαψη Spoiler: Η άφιξη του Ορφέα στην υπόθεση της Βίκυς, φέρνει αναπάντεχα νέα στην Μαρίνα, αλλά και σε όσους σχετίζονται με την υπόθεση. Ο Μηνάς, από το πουθενά και χωρίς να το περιμένει, κατηγορείται ως ο βασικός ύποπτος για τις απόπειρες δολοφονίας της Βίκυς, στη σειρά Έξαψη. Φυσικά, αυτή είναι μια κατηγορία που θα ταράξει τις ισορροπίες, αλλά και τις σχέσεις των πρωταγωνιστών.

Έξαψη Spoiler: Σε πανικό ο Μηνάς είναι ύποπτος στην υπόθεση

Η Μαρίνα δε μπορεί να πιστέψει πως κάτι τέτοιο ισχύει, ο Ορφέας, όμως, καταφέρνει και την πείθει. Αμέσως, ξεκινάει μία νέα σειρά από έρευνες, οι οποίες θέτουν στο επίκεντρο τον Μηνά, αλλά και την Ίριδα. Μάλιστα, η Ίριδα δείχνει αρκετά πανικόβλητη, γεγονός που την κάνει επίσης ύποπτη για την υπόθεση. Τί θα δούμε στη συνέχεια της αγαπημένης μας σειράς;

Σε μεγάλο πανικό βρίσκεται ο Μηνάς, όταν ενημερώνεται πως η Μαρίνα και ο Ορφέας θεωρούν πως αυτός είναι ο βασικός ύποπτος, στη σειρά Έξαψη. Μάλιστα, όχι μόνο το πιστεύουν, αλλά και ξεκινούν τις έρευνες, με σκοπό να το αποδείξουν. Ενώ στην αρχή ο Μηνάς δε γνωρίζει τίποτα, στη συνέχεια ενημερώνεται πως οι δύο αυτοί συνάδελφοι, του έχουν γυρίσει την πλάτη.

Ενώ ο πρωταγωνιστής επιχειρεί να γλιτώσει με κάθε τρόπο από αυτές τις κατηγορίες, αγνοεί πως κάποιος τον παρακολουθεί στενά. Κάποιος που δε σχετίζεται με την Μαρίνα και τον Ορφέα… ή μήπως σχετίζεται; Όπως και να έχει, οι δύο αστυνομικοί με δυσκολία θα καταφέρουν να αποδείξουν πως ο Μηνάς είναι ο βασικός ύποπτος, στη σειρά Έξαψη. Έξαψη Spoiler

Στο μεταξύ, τα αποδεικτικά στοιχεία αυξάνονται όλο και περισσότερο. Η Μαρίνα καταφέρνει να εντοπίσει έναν ακόμη βασικό λόγο, για να κατηγορηθεί ο Μηνάς. Στο επίκεντρο των εξελίξεων θα βρεθεί ένας ακόμη ύποπτος. Αυτός, όπως αποδείχθηκε, είναι ο Μηνάς. Αυτό που δε γνωρίζουν όμως οι τηλεθεατές, αλλά και οι πρωταγωνιστές, είναι πως ο Μηνάς δεν σχετίζεται με τις απόπειρες δολοφονίας!

Πόσοι κρύβονται τελικά πίσω από τις απόπειρες δολοφονίας στη Βίκυ και πότε θα αποδειχθεί ο πραγματικός ένοχος;

Για την αρχική σελίδα « Έξαψη » πατήστε ΕΔΩ

SPOILERΈξαψηΈξαψη Spoiler