Έξαψη – Επεισόδιο 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44

Έξαψη – Επεισόδιο 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44  Διαβάστε περιλήψεις και εξελίξεις από τα επόμενα επεισόδια της νέας σειράς Έξαψη του MEGA, όπου στο επόμενο επεισόδιο … θα δούμε στις οθόνες μας τα παρακάτω …

Έξαψη – Επεισόδιο 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44

Έξαψη – Επεισόδιο 37

Μια νέα ανάμνηση της Βίκυς, φέρνει στο φως τη γνωριμία της με το Μηνά. Η Τζόυ σοκάρεται όταν μαθαίνει, τυχαία, την αλήθεια για τον πατέρα της. Κλαίρη και Αγάπη μοιράζονται αληθινές στιγμές μάνας- κόρης. Η Εβίτα μιλά ανοιχτά στον Αλέξανδρο για το παρελθόν της με τον Κωστή. Αλέξανδρος και Κωστής έρχονται αντιμέτωποι, τόσο με την αλήθεια όσο και μεταξύ τους. Ανάμεσα σε Ορφέας και Μαρίνα, φαίνεται να υπάρχουν άλυτες υποθέσεις. Η σχέση του Γιάννου με το ποτό ξεφεύγει από κάθε έλεγχο. Μια εξαφάνιση έρχεται να τους αναστατώσει όλους.

Έξαψη – Επεισόδιο 38

Η εμφάνιση του Ορφέα, φέρνει στη Μαρίνα μνήμες που την ταράζουν. Η Τζόυ συνεχίζει να αγνοείται. Η Εβίτα, στα όρια της κατάρρευσης. Οι απαιτήσεις του Παντοπωλείου κάνουν την Κλαίρη να χρωστάει στον προμηθευτή της. Ο Γιάννος προσφέρεται να τη βοηθήσει οικονομικά. Η Ίριδα πιέζει το Τζώρτζη να ασχοληθεί με την οικογενειακή κρίση. Ο Μηνάς έρχεται αντιμέτωπος με τη Μαρίνα, όταν εκείνη μαθαίνει ότι γνώριζε τη Βίκυ, πριν το ατύχημα. Ο Γιάννος εμφανίζεται για πρώτη φορά σε συνάντηση των Ανώνυμων Αλκοολικών.

Έξαψη – Επεισόδιο 39

Η εξαφάνιση της Τζόυ έχει φέρει τα πάνω κάτω στις ζωές όλων. Ο Αλέξανδρος ξεσπά μπροστά στην Κλαίρη. Ο Τζώρτζης στέκεται στο πλευρό της Εβίτας. Ο Κωστής, μετά από 17 χρόνια, χάνει τον έλεγχο της νηφαλιότητάς του. Ο Ορφέας και η Μαρίνα, ενώνουν τις δυνάμεις τους, στην υπόθεσης της Βίκυς. Η Εβίτα επισκέπτεται το Παντοπωλείο της Κλαίρης. Η Βίκυ βρίσκει το μαγνητοφωνάκι της κρυμμένο σε ένα απρόσμενο μέρος. Ο Ορφέας ανακαλύπτει κάτι που αλλάζει όλα τα δεδομένα της έρευνας..

Έξαψη – Επεισόδιο 40

Στο μαγνητοφωνάκι της Βίκυς, βρίσκεται μια πολύ ύποπτη συνομιλία. Ο Τζώρτζης κινητοποιεί την ασφάλεια του Ναυπλίου, προκειμένου να βρεθεί η εγγονή του. Ο Κωστής, θυμώνει, όταν μαθαίνει ότι η Εβίτα πάει στο Ναύπλιο, με τον Αλέξανδρο, ακολουθώντας τα ίχνη της Τζόυ. Η Μαρίνα και ο Ορφέας, οργανώνουν σχέδιο δράσης, ερευνώντας έναν νέο ύποπτο. Ο Γιάννος διανύει την χειρότερη φάση της απεξάρτησης. Την ίδια ώρα, η Αδελφή Γλυκερία επισκέπτεται την Κλαίρη, μεταφέροντάς της πολύ δυσάρεστα νέα.

Έξαψη – Επεισόδιο 41

Η Ίριδα, τρομοκρατημένη ζητά από το Μηνά να συναντηθούν. Την ίδια ώρα, ο Μηνάς βρίσκεται σε ρομαντικό δείπνο με τη Βίκυ. Ο Ορφέας και η Μαρίνα βρίσκονται πιο κοντά από ποτέ στον ένοχο. Η Τζόυ κρύβεται από τους γονείς της, μη θέλοντας να τους αντιμετωπίσει. Η μαμά της Αγάπης, ανακοινώνει στην Κλαίρη ότι ήρθε η ώρα να πάρει πίσω το παιδί. Ο Γιάννος επιστρέφει στους ΑΑ, παρόλο που δεν πιστεύει καθόλου ότι θα τον βοηθήσουν. Ο Κωστής βλέπει τον Ορφέα και τη Μαρίνα σε μια τρυφερή στιγμή. Η Εβίτα αντιμετωπίζει ένα σοβαρό πρόβλημα.

Έξαψη – Επεισόδιο 42

Η Κλαίρη δε μπορεί να ξεπεράσει την απώλεια της Αγάπης. Ο Γιάννος την παρηγορεί και η κατάσταση, μεταξύ τους, μπερδεύεται. Η Βίκυ φοβάται ότι αυτός που προσπάθησε να τη σκοτώσει, ίσως, ξαναχτυπήσει. Ο Αλέξανδρος ανησυχεί για την κατάσταση υγείας της Εβίτας. Η Τζόυ αποφασίζει να συναντήσει τον Κωστή, για να μάθει την αλήθεια από κάποιον που εμπιστεύεται. Ο Ορφέας ανακρίνει ξανά το Νικηφόρο και του αποσπά μια πολύ σημαντική πληροφορία. Ένας ακόμη πιθανός ένοχος, έρχεται στην επιφάνεια.

Έξαψη – Επεισόδιο 43

Έξαψη – Επεισόδιο 44

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς Έξαψη – Επεισόδιο 45, 46, 47, 48

Για την αρχική σελίδα « Έξαψη » πατήστε ΕΔΩ

ΈξαψηΈξαψη επεισοδιαΈξαψη Επεισόδιο 38Έξαψη – Επεισόδιο 37Έξαψη – Επεισόδιο 39Έξαψη – Επεισόδιο 40Έξαψη – Επεισόδιο 41Έξαψη – Επεισόδιο 42Έξαψη – Επεισόδιο 43Έξαψη – Επεισόδιο 44