Έξαψη – Επεισόδιο 18, 19, 20, 21

Έξαψη – Επεισόδιο 18, 19, 20, 21  Διαβάστε περιλήψεις και εξελίξεις από τα επόμενα επεισόδια της νέας σειράς Έξαψη του MEGA, όπου στο επόμενο επεισόδιο … θα δούμε στις οθόνες μας τα παρακάτω …

Έξαψη – Επεισόδιο 18, 19, 20, 21

Έξαψη – Επεισόδιο 18

Η Εβίτα στο Μοναστήρι πιάνει την Κλαίρη και τον Αλέξανδρο επ’ αυτοφόρω. Η φιλία του Κωστή με την Εβίτα βάζει σε υποψίες τη Μαρίνα. Ο Γιάννος ζητά τη βοήθεια του Τζώρτζη για την υιοθεσία του παιδιού για να κάνει την Κλαίρη να γυρίσει σε αυτόν.Η Εβίτα ζητά από τον Αλέξανδρο να χωρίσουν. Ο Αλέξανδρος φεύγει από το σπίτι και πλέον είναι στο χέρι της τύχης το αν θα ξαναδεί την Κλαίρη.

Έξαψη – Επεισόδιο 19

Ο Κωστής αποκαλύπτει στην Εβίτα ότι τα συναισθήματά του γι’ αυτήν μένουν αναλλοίωτα τόσα χρόνια μετά. Η Κλαίρη αφού συναντηθεί με τον Αλέξανδρο του ανακοινώνει το τέλος της σχέσης τους λόγω των ενοχών της προς την οικογένειά του. Η Μαρίνα φεύγει από την υπηρεσία του Τζώρτζη και συνεχίζει τις έρευνές της .Οι μάσκες πέφτουν οριστικά μεταξύ Εβίτας Αλέξανδρου ενώ η Κλαίρη θέλοντας να εκδικηθεί το Γιάννο αποφασίζει να προβεί σε επικίνδυνες αποκαλύψεις.

Έξαψη – Επεισόδιο 20

Η Κλαίρη κσταθέτει μήνυση εναντίον του Γιάννου για ξυλοδαρμό. Έπειτα και με τη βοήθεια της Αδελφής Γλυκερίας, τελειώνει με το θέμα της αναδοχής. Η Κλαίρη γίνεται ανάδοχη μητέρα, πράγμα που είχε σχεδιάσει εδω και καιρό. Παίρνει τη μικρή Αγάπη και φεύγουν για την Αθήνα. Ο Γιάννος θυμώνει όταν μαθαίνει ότι η Κλαίρη το έσκασε και ζητά ευθύνες από την Αδελφή Γλυκερία. Ο Αξιώτης συλλαμβάνεται επ αυτοφόρω, έτοιμος να σκοτώσει την Βίκυ. Προφυλακίζεται. Η Εβίτα ζει δραματικές στιγμές. Ο Αλέξανδρος της λέει οτι θα μείνει μαζί της για να τη βοηθήσει σε αυτή τη δύσκολη κατάσταση. Η Βίκυ ξυπνά από το κώμα.

Έξαψη – Επεισόδιο 21

Ο Τζώρτζης οργανώνει τις κινήσεις του μέσα από τη φυλακή, χωρίς να αποκαλύπτει, σε κανέναν, τα σχέδιά του. Οι εφιάλτες στοιχειώνουν τη Βίκυ, φέρνοντας, παράλληλα, νέα στοιχεία στη μνήμη της. Ο Αλέξανδρος προσπαθεί να πλησιάσει την Εβίτα, η οποία, τον εκδικείται για την απιστία του. Ένα σακουλάκι κόκα βάζει τον Τίμο σε μπελάδες. Οι παρανομίες του Γιάννου κινδυνεύουν να αποκαλυφθούν. Ο Τζώρτζης προσπαθεί, μέσω του Πέτρου, να αποκτήσει πλήρη έλεγχο στην εξέλιξη της υγείας της Βίκυς. Η Κλαίρη έρχεται ξανά αντιμέτωπη με το Γιάννο.

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς Έξαψη – Επεισόδιο  22, 23, 24

Για την αρχική σελίδα « Έξαψη » πατήστε ΕΔΩ

ΈξαψηΈξαψη επεισοδιαΈξαψη μεγκαΈξαψη – Επεισόδιο 18Έξαψη – Επεισόδιο 19Έξαψη – Επεισόδιο 20Έξαψη – Επεισόδιο 21