Έξαψη επεισόδια: Η Κλαίρη αθωώνει τον Αλέξανδρο

Έξαψη επεισόδια: Η Κλαίρη φεύγει από το κτήμα και ο Γιάννος τρελαίνεται, καθώς δεν ξέρει πού βρίσκεται. Ωστόσο, ο Μηνάς προσπαθεί να τον καθησυχάσει. Και η βραδινή απουσία της Εβίτας, όμως, από τη βίλα Αξιώτη τη φέρνει σε σύγκρουση με όλη την οικογένειά της.

Έξαψη επεισόδια: Η Κλαίρη αθωώνει τον Αλέξανδρο

Εν τω μεταξύ, η Μα-ρίνα αρχίζει να εκμυστηρεύεται τις σκέψεις της για την υπόθεση της αδελφής της στον Κωστή. Οι ενδείξεις για την ύπαρξη ενός δεύτερου παλιού κινητού τηλεφώνου μοιάζει να αποτελεί κλειδί για την υπόθεση της δημοσιογράφου. Την επόμενη μέρα, η Κλαίρη μαθαίνει για την εμπλοκή του Γιάννου στην υπόθεση του Αλέξανδρου και παίρνει τις αποφάσεις της. Πηγαίνει στην Αστυνομία και καταθέτει όσα γνωρίζει.

Τα λεγόμενό της ανατρέπουν τα δεδομένα, καθώς ο Αλέξανδρος αθωώνεται. Ο Μηνάς ενημερώνει τον Τζώρτζη για την κατάθεση της Κλαίρης, ενώ η Μαρίνα καταρρέει μαθαίνοντας ότι η αδελφή της έχει πέσει σε κώμα.

Για να βρει τον ένοχο πίσω από την απόπειρα, δέχεται την πρόταση του Τζώρτζη να αποσπαστεί ως επικεφαλής στη φρουρά του. Την ίδια στιγμή, η Εβίτα υποψιάζεται τη σοβαρή εμπλοκή του πατέρα της στην υπόθεση της Βίκυς Βούλγαρη, ενώ ο Γιάννος ανακαλύπτει τη σχέση της γυναίκας του με τον Αλέξανδρο και η ζωή της Κλαίρης κινδυνεύει. Έξαψη επεισόδια

Ο Γιάννος, εκτός εαυτού, κακοποιεί την Κλαίρη και η κοπέλα φεύγει από το κτήμα. Την ίδια στιγμή, ο Αλέξανδρος αποφυλακίζεται, αλλά αποφασίζει να παραμείνει στο Ναύπλιο μέχρι να ηρεμήσει η κατάσταση. Από την άλλη, ο Μηνάς προσπαθεί να διώξει τον Κωστή από την αγροικία και το Ναύπλιο, καθώς θεωρεί επικίνδυνη την παρουσία του. Την επόμενη μέρα, π Μαρίνα συνεχίζει την έρευνά της και τα στοιχεία και οι ενδείξεις που έχει κατά του Τζώρτζη ολοένα και αυξάνονται.

Την ίδια ώρα, ο Αλέξανδρος αναζητεί την Κλαίρη, αλλά δεν μπορεί να τη βρει πουθενά.

Για την αρχική σελίδα « Έξαψη » πατήστε ΕΔΩ

ΈξαψηΈξαψη επεισοδια