ΕΘΙΣΜΕΝΟΣ στα Corn Flakes! Τρώει 13 μπολ την ημέρα – Δείτε τι του συμβαίνει!

Ο αναγνώστης του Ladbible Phillip Patrick εξομολογείται τον εθισμό του για τα δημητριακά, που μέχρι τώρα του έχει στοιχίσει την υγεία, τη δουλειά του και τη σεξουαλική του ζωή.

“Ο έρωτάς μου με τα δημητριακά ξεκίνησε όταν ήμουν παιδί, όταν το πρωινό μου ήταν Frosties και Coco Pops. Όσο, όμως, μεγάλωνα και άρχισα να αθλούμαι τα μείωσα και έτρωγα weetabix. Επειδή ήμουν τεμπέλης, το να βάζω φρούτα στα δημητριακά μου ήταν μεγάλη ταλαιπωρία και έτσι, έκοψα το πρωινό.”

Ο Phillip Patrick είναι μόλις 19 ετών και η δίαιτά του αποτελείται αποκλειστικά από δημητριακά, με πολύ ζάχαρη. Τα συνοδεύει με τσάι που περιέχει έξι κουταλιές ζάχαρη ανά φλιτζάνι.

Σύμφωνα με τον ίδιο καταναλώνει έξι κουτιά δημητριακά και 15 λίτρα γάλα κάθε εβδομάδα, ενώ 5 κιλά ζάχαρη του αρκούν για 10 περίπου μέρες.

Ήμουν πολύ δραστήριος, έπαιζα ποδόσφαιρο, έκανα ποδήλατο και έτρεχα, αλλά τώρα δεν έχω καθόλου ενέργεια. Δυσκολεύομαι να ανέβω τις σκάλες. Η κατάσταση ευτή έχει γίνει καθημερινότητά μου αλλά πρέπει να αλλάξει αυτή η κατάσταση, πρέπει να πάρω τη ζωή μου πίσω γιατί μπορεί να πεθάνω από αυτό. ”

Ο Phillip σχεδιάζει τα γεύματά του με βάση τα αγαπημένα του προγράμματα στην τηλεόραση και καταναλώνει περίπου 7000 θερμίδες την ημέρα. Έχασε τη δουλειά του ως μπάρμαν επειδή δεν είχε ενέργεια να στέκεται όρθιος καθ’όλη τη διάρκεια της βάρδιας.

“Έχει επηρεάσει και τη σ@ξουαλική μου ζωή. Πλέον είναι σπάνια. Η γυναίκα μου θυμώνει μαζί μου γιατί αν βγούμε για δείπνο θα πάρω απλώς ένα κέικ και θα το έχω φάει σε τρία λεπτά.”

Corn FlakesethismosLadbible Phillip Patrickweetabix