Εταιρείες στο Χονγκ Κονγκ χρεοκοπούν επειδή δεν έχουν αυτά τα κενά στα κτίρια τους

Δεν υπάρχει πια ουρανοξύστης στο Χονγκ Κονγκ που να μην έχει κενά στο σχεδιασμό του. Ο λόγος που το κάνουν αυτό θα σας εκπλήξει!

Το Φενγκ Σούι καλεί τους αρχιτέκτονες στο Χονγκ Κονγκ να σχεδιάζουν τους ουρανοξύστες με μικρά κενά ανά κάποιους ορόφους.

Αναρωτιέστε γιατί;

Σύμφωνα με το Φενγκ Σούι, οι δράκοι είναι φορείς καλής θέλησης και καλής τύχης. Για αυτό, στους ουρανοξύστες η φιλοσοφία λέει ότι πρέπει να υπάρχουν μικρά κενά ώστε να περνά από αυτά το πνεύμα των δράκων.

Οι υποστηρικτές του πιστεύουν ότι το να μπλοκάρει κανείς την ενέργεια είναι οιωνός κακής τύχης. Άλλωστε, πολλές εταιρείες που δεν έφεραν κενά στα κτίρια τους χρεοκόπησαν και κανείς πλέον, είτε πιστεύει στο Φενγκ Σούι είτε όχι, δεν παίρνει το ρίσκο να μπλοκάρει την καλή ενέργεια!

Στη σύγχρονη εποχή, με τον όρο «φενγκ σούι» αποκαλείται η τοποθέτηση διαφόρων αντικειμένων σε ένα χώρο, έτσι ώστε να υπάρχει καλή ενέργεια. Στα κινεζικά σημαίνει αέρας και νερό και το όνομα αυτό δόθηκε από τα δύο σημαντικότερα χαρακτηριστικά ενός οικοπέδου, δηλαδή τον αέρα (επηρεάζεται από τα δάση ή τα βουνά κτλ) και το νερό (ποτάμια, λίμνες κτλ).

Δείτε το βίντεο:

Πηγή βίντεο: Business Insider

Εταιρείες στο Χονγκ ΚονγκΦενγκ Σούι