Εσείς ξέρετε τι είναι ο ωροσκόπος;

Τι είναι ο περίφημος ωροσκόπος και ποια η σημασία του; Τι δείχνει για την προσωπικότητα μας; Ας δούμε απλά και κατανοητά!

Κάποτε ο κόσμος ρωτούσε απλά “τι ζώδιο είσαι” και συνήθως είχαμε έτοιμη την απάντηση μαζί με ένα σωρό επιχειρήματα ότι το δικό μας ζώδιο είναι το καλύτερο γιατί μπλα μπλα μπλα…

Τα τελευταία χρόνια, όμως, η απλή αυτή ερώτηση έχει εξελιχθεί αρκετά και πλέον για να πει κανείς ότι γνωρίζει την αστρολογική του ταυτότητα πρέπει να έχει μάστερ στην αστρολογία και να παίζει στα δάχτυλα τους πλανήτες.

Κοινώς πρέπει να γνωρίζει ένα σωρό πληροφορίες εκτός από το ζώδιο του, με πιο διάσημη από όλες τον ωροσκόπο του.

Τι είναι ο ωροσκόπος;

Ο ωροσκόπος, είναι κάτι σαν δεύτερο ζώδιο μας για αυτό και θα έχετε ακούσει να λένε είμαι Κριός με ωροσκόπο Αιγόκερω.

Στην ουσία είναι το ζώδιο που ανατέλλει την στιγμή της γέννησης μας για αυτό και προσδιορίζεται σύμφωνα με την ακριβή ώρα και τον τόπο γέννησης μας.

Με άλλα λόγια, ο ωροσκόπος, αντικατοπτρίζει την ακριβή στιγμή της γέννησης μας και για αυτό επηρεάζει άμεσα τον χαρακτήρα μας.

τι είναι ο ωροσκόπος

Η ύπαρξη του εξηγεί κατά κάποιον τρόπο τις σημαντικές διαφορές ανάμεσα σε άτομα του ίδιου ζωδίου, οπότε είναι πολύ σημαντικό να τον γνωρίζουμε.

Κι αυτό γιατί αν το ζώδιο μας καθορίζει μια φορά την προσωπικότητα μας, τότε ο ωροσκόπος σύμφωνα με πολλούς αποτελεί μια δεύτερη προσωπικότητά μας η οποία περιμένει να εκφραστεί όταν ωριμάσει.

Σύμφωνα με την επικρατέστερη άποψη, αυτό γίνεται περίπου στην ηλικία των 30 ετών. Για αυτό λένε ότι μέχρι τα 30 υπερισχύει το ζώδιο μας, ενώ μετά από την ηλικία αυτή μας καθορίζει περισσότερο ο ωροσκόπος μας.

Πως να βρεις τον ωροσκόπο σου

Γενικά υπάρχουν πολλά δωρεάν εργαλεία on-line που θα σας βοηθήσουν να βρείτε τον ωροσκόπο σας με ακρίβεια αν και υπάρχει ένας εμπειρικός τρόπος που συχνά πέφτει μέσα.

Ουσιαστικά είναι ένας εύκολος τρόπος να βρούμε τον ωροσκόπο μας όλοι εμείς που είμαστε γεννημένοι στην Ελλάδα, αρκεί να γνωρίζουμε το ζώδιο μας και την ώρα γέννησης μας.

πως να μάθω τον ωροσκόπο μου

Ως γνωστόν τα ζώδια είναι 12 και οι ώρες της ημέρας 24. Επομένως, αν χωρίσουμε την μέρα σε 12 δίωρα, αυτά, σε συνδυασμό με το ζώδιο μας, μας δίνουν τον ωροσκόπο μας.

Πιο συγκεκριμένα ξεκινάμε από το δίωρο 5-7 τα ξημερώματα. Αν έχουμε γεννηθεί μέσα σε αυτό, το ζώδιο και ο ωροσκόπος μας ταυτίζονται. Στο επόμενο δίωρο ο ωροσκόπος μας βρίσκεται στο επόμενο ζώδιο κ.ο.κ.

Για παράδειγμα κάποιος που ανήκει στο ζώδιο του Κριού μπορεί να βρει τον ωροσκόπο του από τον παρακάτω πίνακα ως εξής:

Αν έχει γεννηθεί μέσα στο δίωρο:

Από 05.00 έως 07.00 θα είναι Κριός

Από 07.00 έως 09.00 θα είναι Ταύρος

Από 09.00 έως 11.00 θα είναι Δίδυμος

Από 11.00 έως 13.00 θα είναι Καρκίνος

Από 13.00 έως 15.00 θα είναι Λέων

Από 15.00 έως 17.00 θα είναι Παρθένος

Από 17.00 έως 19.00 θα είναι Ζυγός

Από 19.00 έως 21.00 θα είναι Σκορπιός

Από 21.00 έως 23.00 θα είναι Τοξότης

Από 23.00 έως 01.00 θα είναι Αιγόκερως

Από 01.00 έως 03.00 θα είναι Υδροχόος

Από 03.00 έως 05.00 θα είναι Ιχθύς

Με αντίστοιχο τρόπο μπορείτε να βρείτε τον ωροσκόπο σας ανάλογα με το ζώδιο και την ώρα γέννησης σας.

astrologiaoroskoposzodia