ΕΡΤ σειρές: Κι όμως πήραν απόφαση και για β’ κύκλο

ΕΡΤ σειρές: Μπορεί το πρόγραμμα της ΕΡΤ και η ελληνική μυθοπλασία να ξεκινάει την ερχόμενη εβδομάδα και οι σειρές να κάνουν πρεμιέρα από την Δευτέρα 12 Οκτωβρίου, ωστόσο τα στελέχη της δημόσιας τηλεόρασης ήδη έχουν πάρει απόφαση για το τι μέλλει γενέσθαι την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν.

ΕΡΤ σειρές: Κι όμως πήραν απόφαση και για β’ κύκλο

Ο πρώτος κύκλος ξεκινάει την ερχόμενη εβδομάδα, αλλά ήδη οι ιθύνοντες έχουν πάρει απόφαση και για δεύτερο κύκλο τόσο για την καθημερινή σειρά με τον Πέτρο Φιλιππίδη “Χαιρέτα μου τον πλάτανο” όσο και για τις δυο εβδομαδιαίες “Τα καλύτερα μας χρόνια” και η “Τούρτα της μαμάς”, κάτι που δεν πρόκειται να εξαρτηθεί σε καμία περίπτωση από τα ποσοστά τηλεθέασης όπως ξεκαθάρισε η Χρύσα Μασούρου από την δημόσια τηλεόραση.

Μάλιστα, τα στελέχη της δημόσιας τηλεόρασης ξεκαθάρισαν ότι αμέσως μετά την προβολή των σειρών τα επεισόδια θα μπαίνουν και στο ERTFLIX, ενώ θα δημιουργηθούν ζώνες όπου θα μπουν και άλλες ηλικιακές ομάδες τηλεθεατών. Για παράδειγμα, το “Χαιρέτα μου τον Πλάτανο” πέρα από την καθημερινή προβολή των πρωτότυπων επεισοδίων στις 20.00, πριν το δελτίο εισήσεων θα υπάρξει και μια μεσημεριανή στις 13.00 σε επανάληψη. Οσο για τα “Καλύτερά μας χρόνια” η επανάληψη των δυο επεισοδίων της εβδομάδας θα πραγματοποιείται κάθε Κυριακή από τις 18.00 έως τις 21.00 για να δώσει τη σκυτάλη η επανάληψη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ.

Πότε θα προβάλλεται τι…

Συγκεκριμένα, την Δευτέρα 12 Οκτωβρίου στις 20.00 κάνει πρεμιέρα η νέα καθημερινή σειρά «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» με τον Πέτρο Φιλιππίδη σε σκηνοθεσία Ανδρέα Μορφονιού. Η σειρά θα προβάλλεται καθημερινά πριν το κεντρικό δελτίο εισήσεων με την Αντριάνα Παρασκευοπούλου.

Αμέσως μετά το δελτίο έρχεται το νέο τηλεπαιχνίδι με τον Γιώργο Λέντζα που θα μεταδίδεται κάθε Δευτερα και Τρίτη στις 22.00 και έχει τίτλο «Το Μεγάλο παιχνίδι». Τη Δευτέρα στις 00.15 έρχεται το «Σημείο Συνάντησης» με Μπουρδούμη- Λούλη να κάνουν ποδαρικό στην εκπομπή που έκανε πολύ καλή εντύπωση την περσινή σεζόν.

Την Πέμπτη 15 Οκτωβρίου κάνει πρεμιέρα στις 22.00 η νέα σειρά «Τα καλύτερά μας χρόνια» η οποία θα προβάλλεται κάθε Πέμπτη και Παρασκευή. Τα πιο νοσταλγικά, τα πιο αθώα και τρυφερά μας χρόνια, θα τα ζήσετε, φέτος, στην ΕΡΤ, μέσα από τη συναρπαστική σειρά εποχής της Όλγας Μαλέα, με πρωταγωνιστές τον Μελέτη Ηλία και την Κατερίνα Παπουτσάκη. Την ίδια μέρα στις 23.00 έρχεται στο πρόγραμμα της ΕΡΤ και η νέα σειρά του Αλέξανδρου Ρήγα και του Δημήτρη Αποστόλου με τίτλο «Η Τούρτα της μαμάς».

ertseiresΕΡΤ σειρές