Έρωτας Μετά: Τι έκρυβαν η Αλίκη και Αλέξανδρος

Έρωτας Μετά: Η απόφαση του Ηλία να βάλει την εταιρεία Δούκα στο χρηματιστήριο προκαλεί την οργή του Κωνσταντίνου. Παράλληλα, στο αυτοκίνητο της Αλίκης ο Τόνι και ο Γιώργος βρίσκουν δύο διαβατήρια που γεννούν όμως πολλά καινούργια ερωτήματα για την υπόθεση. Από την άλλη, η Όλγα ανακαλύπτει πως είναι έγκυος αλλά θέλει να τερματίσει την εγκυμοσύνη της.

Έρωτας Μετά: Τι έκρυβαν η Αλίκη και Αλέξανδρος

Ο Δημήτρης συνεχίζει τις κινήσεις του για να φτάσει στα ίχνη της Άννας και σε αυτό το πλαίσιο προσπαθεί να ξεσκεπάσει τον Λεγάτο, παρουσία της Σοφίας.

Ωστόσο, τελικά δεν καταφέρνει τίποτα. Την ίδια στιγμή, οι αστυνομικοί καλούν τον Χρήστο στο τμήμα προκειμένου να αναγνωρίσει τον Θοδωρή σε σχέση με την απόπειρα δολοφονίας κατά του Αποστόλη. Εν τω μεταξύ, η Ηλέκτρα φεύγει από το σπίτι και πηγαίνει σε ένα ξενοδοχείο να μείνει μέχρι να αποφασίσει το επόμενο βήμα της μετά τον χωρισμό της με τον Κωνσταντίνο. Μετά το πρώτο της βράδυ στο ξενοδοχείο, η ίδια δέχεται επίσκεψη από τον Κωνσταντίνο.

Ο τελευταίος τής λέει να γυρίσει στο σπίτι, καθώς η θέση της είναι εκεί, δίπλα στα παιδιά τους, και πως ο ίδιος θα μείνει στο ξενοδοχείο. Παράλληλα, ο Γιώργος συνεχίζει να ανακρίνει τον Θοδωρή και τον πιέζει για να μάθει τι ξέρει, ενώ την ίδια στιγμή ο Ηλίας λέει στην Κατερίνα να ενημερώσει την Όλγα για το σχέδιο εισαγωγής της εταιρείας Δούκα στο χρηματιστήριο.

Ακόμη, όμως, δεν έχει πει στον Κωνσταντίνο για αυτή την απόφασή του και δεν ξέρει πώς θα αντιδράσει σε μία τέτοια κίνηση.

Για την αρχική σελίδα « Έρωτας Μετά » πατήστε ΕΔΩ

Έρωτας ΜετάΈρωτας Μετά επεισόδια