Έρωτας Μετά Spoiler: Αιματηρή απόπειρα δολοφονίας

Έρωτας Μετά Spoiler: Ο Αποστολής έχει διεισδύσει πολύ στην έρευνα για τον εντοπισμό της Άννας και αυτό ίσως το πληρώσει με την ίδια του τη ζωή. Σύμφωνα με το αποκλειστικό μας ρεπορτάζ, στα επόμενα επεισόδια της δραματικής σειράς του ALPHA Έρωτας μετά ο Θοδωρής στήνει παγίδα θανάτου στον Αποστόλη έπειτα από εντολή του Σταύρου.

Έρωτας Μετά Spoiler: Αιματηρή απόπειρα δολοφονίας

Ο Αποστολής χωρίς να σκέφτεται τον κίνδυνο για τη δική του ζωή είναι αποφασισμένος να κάνει τα πάντα προκειμένου να βρει την Άννα και να καταφέρει να γυρίσει η γυναίκα σώα και ασφαλής στα παιδιά της. Ο ίδιος, όμως, βρίσκεται στο πλευρό και του Χρήστου, ο οποίος καθημερινά παλεύει να κρατήσει σε καλή ψυχολογία τα παιδιά τους.Έτσι, ο Αποστολής αποφασίζει να πουλήσει το σπίτι του με σκοπό να βοηθήσει οικονομικά τον Χρήστο.

Ο ίδιος, μάλιστα, διανύει μία από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής του προσωπικά, καθώς στο πλευρό του βρίσκεται η Λαμπρινή και π αγάπη ανάμεσά τους είναι αμοιβαία και αληθινή. Μάλιστα, ο Αποστολής αποφασίζει να της κάνει πρόταση γάμου και εκείνη όλο χαρά δέχεται. Κι ενώ οι μέρες περνούν, ο Αποστολής είναι όλο και πιο κοντά στο να βρει στοιχεία που να ενοχοποιούν τόσο τη συμμορία όσο και να εντοπίσει πού κρύβουν την Άννα. Κάποιοι, όμως, ενοχλούνται πολύ από τη συμπεριφορά του και τη δράση του.

Έτσι, ο Σταύρος, διαπιστώνοντας πως κινδυνεύει από τις αποκαλύψεις του Αποστόλη, δίνει στον Θοδωρή εντολή να τον σκοτώσει προκειμένου να σωπάσει για πάντα. Ο Θοδωρής στην αρχή αντιδρά αλλά στη συνέχεια καταστρώνει δολοφονική επίθεση εναντίον του Αποστόλη. Τις επόμενες μέρες, ο Θοδωρής τον παρακολουθεί, και με την πρώτη ευκαιρία τού επιτίθεται για να τον σκοτώσει. Ωστόσο, η Λαμπρινή βλέπει τον Θοδωρή και ακαριαία μπαίνει μπροστά προκειμένου να προστατεύσει τον Αποστόλη. Έρωτας Μετά Spoiler

Τελικά, ο Θοδωρής τραυματίζει τη γυναίκα, η οποία σωριάζεται στο έδαφος σε μια λίμνη αίματος μπροστά στα έκπληκτα μάτια του Αποστόλη. Ο τελευταίος αμέσως καλεί ασθενοφόρο και τη μεταφέρουν εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Οι γιατροί κάνουν τα πάντα προκειμένου να της δώσουν τις πρώτες βοήθειες και να φροντίσουν το τραύμα της. Από την άλλη, ο Αποστολής συνειδητοποιεί πως η ζωή του όπως και των ανθρώπων που αγαπά βρίσκεται σε άμεσο κίνδυνο!

Την ίδια στιγμή, και ενώ ο Σταύρος μαθαίνει πως η απόπειρα δολοφονίας κατά του Αποστόλη είχε απρόσμενα αποτελέσματα, ο ίδιος καλεί τον Γιώργο και του λέει ότι θα του δώσει το όνομα ενός διεφθαρμένου αστυνομικού με αντάλλαγμα την ελευθερία του…

Για την αρχική σελίδα « Έρωτας Μετά » πατήστε ΕΔΩ

SPOILERΈρωτας ΜετάΈρωτας Μετά Spoiler