Έρωτας Μετά περιλήψεις: Απόπειρα αυτοκτονίας από την Αντιγόνη

Έρωτας Μετά περιλήψεις: Ο Κωνσταντίνος με τον Ηλία έχουν ακόμη μία συνάντηση μετά την αποκάλυψη πως είναι αδέλφια και ο πρώτος ξεσπάει εναντίον του Ηλία έπειτα από κάποιες κουβέντες που του λέει. Λίγο μετά, ο Κωνσταντίνος και η Ηλέκτρα, ύστερα από μία εκρηκτική συζήτηση, καταλήγουν να φιληθούν και υπάρχει μεγάλη αμηχανία ανάμεσά τους.

Έρωτας Μετά περιλήψεις: Απόπειρα αυτοκτονίας από την Αντιγόνη

Παράλληλα, ο αστυνόμος εσωτερικών υποθέσεων αποκαλύπτει στον Γιώργο ότι στο μαχαίρι που χρησιμοποιήθηκε στην επίθεση εναντίον του βρέθηκαν τα αποτυπώματα του Χαρίτου, του άντρα που βρήκαν νεκρό στην αποθήκη. Αργότερα, η Ηλέκτρα μαθαίνει πως η Αντιγόνη βρίσκεται στην κλινική, καθώς έκανε απόπειρα αυτοκτονίας. Εκείνη με τη σειρά της το λέει στον Κωνσταντίνο, ο οποίος αφήνει στην άκρη τις διαφωνίες που είχε το τελευταίο διάστημα με τη μητέρα του και σπεύδει στο νοσοκομείο για να τη δει.

Εν τω μεταξύ, η Όλγα προσεγγίζει τον Δημήτρη προσπαθώντας να του αποσπάσει πληροφορίες για τον Σταύρο. Ο Τόνι, από την άλλη, συνεχίζει να ερευνά τα βίντεο με την Άννα που έφτασαν στα χέρια της Αστυνομίας. Ο νεαρός, μάλιστα, σε ένα από αυτά βρίσκει ένα στοιχείο που τον φέρνει ένα βήμα πιο κοντά στο να ανακαλύψει την ταυτότητα αυτού που την κρατάει. Έρωτας Μετά περιλήψεις

Ταυτόχρονα, η Νόρα συνεχίζει να γίνεται αποδέκτης περίεργων μηνυμάτων από τον άγνωστο. Αυτή τη φορά, φτάνουν για εκείνη λουλούδια και η κοπέλα χάνει την υπομονή της. Η Νόρα ξεσπάει εναντίον του αγνώστου ανεβάζοντας στο μπλογκ της ένα κείμενο ως απάντηση.

Παράλληλα, ο Κωνσταντίνος αποφασίζει να κάνει και εκείνος τεστ DNA σε δική του κλινική για να είναι σίγουρος πως είναι αδέλφια με τον Ηλία και τον καλούν προκειμένου να πάρει τα αποτελέσματα.

Για την αρχική σελίδα « Έρωτας Μετά » πατήστε ΕΔΩ

Έρωτας ΜετάΈρωτας Μετά περιλήψειςπεριλήψεις