Έρωτας Μετά: Ο μικρός γιος της Άννας εξαφανίζετε …

Έρωτας Μετά: Ο Λεγάτος αρπάζει από μία παιδική χαρά τον μικρότερο γιο της Αννας και τον μεταφέρει στη μητέρα του. Όταν ο Χρηστός ενημερώνεται πως ο μικρός εξαφανίστηκε, πανικοβάλλεται, καθώς απόλυτη προτεραιότητά του μετά την εξαφάνιση της Αννας είναι τα παιδιά του, προκειμένου να μη βιώσει ξανά τις ίδιες εφιαλτικές στιγμές.

Έρωτας Μετά: Ο μικρός γιος της Άννας εξαφανίζετε …

Από την άλλη, η Άννα συγκλονίζεται αντικρίζοντας το μωρό της και το αγκαλιάζει σφιχτά. Ωστόσο, η χαρά της διαρκεί λίγο, καθώς ο Λεγάτος παίρνει τον γιο της ξανά. Παράλληλα, ο Χρηστός βρίσκεται σε απελπιστική κατάσταση και αφού ειδοποιεί την Αστυνομία αρχίζουν οι έρευνες για τον εντοπισμό του μικρού.

Οι ώρες περνούν και τίποτα και κανείς δεν έχει ιδέα τι συνέβη.Όταν, όμως, ο ίδιος και τα δύο μεγαλύτερα παιδιά του γυρίζουν στο σπίτι τους, έκπληκτοι διαπιστώνουν πως ο Μιχαλάκης βρίσκεται εκεί. Αμέσως μεταφέρουν το μωρό για εξετάσεις και λίγη ώρα αργότερα τα αποτελέσματα βρίσκουν DNA της Άννας στα ρούχα του μωρού. Έρωτας Μετά

Η Αστυνομία, ύστερα από ανάλυση των βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας στο πάρκο από το οποίο εξαφανίστηκε ο Μιχαλάκης, εντοπίζουν μια γυναικεία φιγούρα που έχει το μωρό αγκαλιά.

Πρόκειται για μία γνωστή σε όλους γυναίκα. Αυτή δεν είναι άλλη από την Αλίκη.

Για την αρχική σελίδα « Έρωτας Μετά » πατήστε ΕΔΩ

Έρωτας ΜετάΈρωτας Μετά επεισόδιαΈρωτας Μετά επόμενα επεισόδια