Έρωτας Μετά: Η Όλγα φοβάται για τη ζωή του Κωνσταντίνου

Έρωτας Μετά: Οι Αστυνομικές Αρχές εντοπίζουν το πτώμα της Πέννυς και αρχίζουν έρευνες για τα αίτια του θανάτου της. Μετά την αποκάλυψη της νεκρής γυναίκας, ο Γιώργος καλεί τον Λεγάτο στο τμήμα για ενημέρωση.

Έρωτας Μετά: Η Όλγα φοβάται για τη ζωή του Κωνσταντίνου

Η Όλγα, μαθαίνοντας τις εξελίξεις, ανησυχεί έντονα και προειδοποιεί τον Κωνσταντίνο να σταματήσει να ασχολείται με την υπόθεση γιατί είναι πολύ επικίνδυνο ακόμη και για την ίδια του τη ζωή. Ταυτόχρονα, ο Λεγάτος δίνει συγχαρητήρια στην Άννα που κατάφερε και σκότωσε την Πέννυ δείχνοντάς της κομμάτι από τις ειδήσεις που ανακοινώνουν τη δολοφονία της.

Εκείνη, όμως, αναστατώνεται, καθώς δεν μπορεί να θυμηθεί την αποτρόπαια πράξη που της χρεώνει. Και ενώ οι μέρες περνούν, ο Νίκος συνεχίζει να μην μπορεί να δεχτεί τον Δημήτρη ως αδελφό του, ενώ την ίδια στιγμή η Ειρήνη θέλει να τον γνωρίσει καλύτερα και να μάθει όλη την ιστορία με τη μητέρα τους.

Εν τω μεταξύ, η Αντιγόνη αποφασίζει να μάθει εάν ο Κωνσταντίνος είναι ο βιολογικός πατέρας του Μιχαλάκη μόνη και κάνει μια ξαφνική επίσκεψη στο σπίτι του Χρήστου.

Και ενώ η οικογένεια Μακρίδη περνάει ξανά δύσκολες στιγμές με τις αποκαλύψεις και τα βίντεο της Άννας, η Ηλέκτρα συναντιέται με τη Σοφία προσπαθώντας να μάθει όσα μπορεί για τον Λεγάτο. Παράλληλα, ο Τόνι, μετά την επίσκεψη στο γραφείο του τελευταίου, ενημερώνει τον Γιώργο για τα ευρήματα της έρευνάς του.

Για την αρχική σελίδα « Έρωτας Μετά » πατήστε ΕΔΩ

Έρωτας ΜετάΈρωτας Μετά επεισόδια