Έρωτας Μετά: Η Άννα το σκάει από τον Λεγάτω

Έρωτας Μετά: Η Άννα, μετά τη συνάντηση με τον μικρό της γιο, είναι συγκλονισμένη και τα παιδιά της τής λείπουν περισσότερο από ποτέ. Ωστόσο, ο Λεγάτος με τις ουσίες που της χορηγεί έχει καταφέρει να την κάνει υποχείριό του.

Έρωτας Μετά: Η Άννα το σκάει από τον Λεγάτω

Η Άννα, όμως, του ζητάει διατακτικά να της επιτρέψει να στείλει η ίδια ένα βίντεο στους δικούς της και κυρίως στα παιδιά της για να μην ανησυχούν για εκείνη. Την ίδια στιγμή, ο Δημήτρης κάνει τα πάντα για να την εντοπίσει.

Πιστεύει πως ο μόνος τρόπος για να μάθει εάν ο Λεγάτος εμπλέκεται είναι να πλησιάσει τη Σοφία. Ο νεαρός, μάλιστα, καταφέρνει να της φυτέψει τον σπόρο της αμφιβολίας για τον Λεγάτο. Τις επόμενες μέρες, η Σοφία, που δεν έχει πειστεί από αυτά που της λέει ο άντρας, δέχεται μία ακόμα επίσκεψη του Δημήτρη, ο οποίος προσπαθεί να εκμαιεύσει όσο περισσότερες πληροφορίες μπορεί. Την επόμενη μέρα, η Σοφία βρίσκει στο παντελόνι του Λεγάτου μια απόδειξη από κατάστημα με γυναικεία εσώρουχα.

Η γυναίκα τότε συνειδητοποιεί πως ο άντρας τής κρύβει πολλά και εξοργίζεται. Μάλιστα, του ζητάει εξηγήσεις, χωρίς όμως να παίρνει ξεκάθαρη απάντηση. Αργότερα, η Σοφία επικοινωνεί με τον Δημήτρη λέγοντάς του για την περίεργη συμπεριφορά του Λεγάτου και ζητώντας του τη βοήθειά του για να μάθει τι συμβαίνει. Εν τω μεταξύ, η Άννα μένει μόνη στο διαμέρισμα που την κρύβει ο Λεγάτος και σκέφτεται πολύ έντονα τα παιδιά της. Τότε αποφασίζει να κάνει το μεγάλο βήμα και να φύγει. Βγαίνει μόνη της κρυφά απ’ τον Λεγάτο για πρώτη φορά και καταλήγει έξω από το σπίτι της. Ωστόσο, η ψυχολογία της είναι σε κακή κατάσταση εξαιτίας των ουσιών που παίρνει. 0 φόβος και η αμφιβολία την κυριεύουν και μετανιώνει για την κίνησή της.

Η ίδια δεν έχει συναίσθηση της πραγματικότητας και δεν γνωρίζει πως όλο το διάστημα που είναι εξαφανισμένη η οικογένειά της πονάει από την απουσία της. Και ενώ ο Χρήστος έχασε την ευκαιρία να βρεθεί ξανά με την Αννα, έχει να αντιμετωπίσει και τον Κωνσταντίνο, ο οποίος διεκδικεί να περνά χρόνο με τον Μιχαλάκη μετά την αποκάλυψη πως είναι δικό του παιδί. Ο επιχειρηματίας προσπαθεί να έρθει σε συνεννόηση με τον Χρήστο για το θέμα του μικρού αλλά ο τελευταίος δυσκολεύεται να τον εμπιστευτεί. Ωστόσο, παίρνει την απόφαση να το κάνει. Έρωτας Μετά

Από την άλλη, όλα αυτά τα άσχημα γεγονότα των τελευταίων ημερών φέρνουν πιο κοντά την Άντι και τον Νίκο και ο έρωτάς τους αρχίζει να φουντώνει ξανά. Οι δύο νέοι φιλιούνται και υπάρχει μεγάλη αμηχανία ανάμεσά τους.

Η Άντι, μετά το φιλί, είναι περισσότερο μπερδεμένη με την όλη κατάσταση, και ξεσπάει στον Κωνσταντίνο, καθώς τον θεωρεί υπεύθυνο που διαλύθηκε η οικογένειά τους και που βιώνουν όλα αυτά. Ακόμη, η κοπέλα αποφεύγει τον Νίκο, μην ξέροντας πώς να διαχειριστεί την όλη κατάσταση, κάτι που οδηγεί τον νεαρό να πάει να της ζητήσει εξηγήσεις.

Για την αρχική σελίδα « Έρωτας Μετά » πατήστε ΕΔΩ

Έρωτας ΜετάΈρωτας Μετά επεισόδιαΈρωτας Μετά επόμενα επεισόδια