Έρωτας Μετά: Η «Άννα» θα γίνει δολοφόνος

Έρωτας Μετά: Η Αννα, όπως έχετε ήδη δει, έχει πέσει στα χέρια του Ιωάννη Λεγάτου (Γιώργος Νινιός), ενός άντρα που εντελώς ξαφνικά και απρόσμενα εμφανίστηκε στη ζωή της άτυχης γυναίκας. Ο άγνωστος αυτός άντρας ζει μια παράλληλη ζωή, καθώς εκτός από την πλευρά που όλοι οι γύρω του γνωρίζουν, παράλληλα κρύβει πολλά σκοτεινά και θανάσιμα μυστικά.

Έρωτας Μετά: Η «Άννα» θα γίνει δολοφόνος

Ενα από αυτά είναι η Πέννυ, μια γυναίκα ερωτευμένη μαζί του, αλλά και ψυχικά ασθενής, που μπορεί να φτάσει στα άκρα προκειμένου να τον διεκδικήσει. Οταν αυτή η γυναίκα ανακαλύπτει την ύπαρξη της Αννας στη ζωή του, δεν διστάζει να ορμήσει στο διαμέρισμα και να προσπαθήσει να τη σκοτώσει! Λίγο πριν το μοιραίο, εμφανίζεται ο Λεγάτος και την εμποδίζει. Ομως εκείνη δεν θα το βάλει κάτω.

Στο μεταξύ, ο Τόνι με την Αντι βγαίνουν το πρώτο τους ραντεβού, την ίδια στιγμή που ένα καινούριο βίντεο της Αννας έρχεται για να τους αναστατώσει όλους. Ο Κωνσταντίνος που συνεχίζει να λέει πως έχει αμνησία, ανακαλύπτει τον Λεγάτο και φτάνοντας έξω από το σπίτι του, του ζητάει εξηγήσεις για το παρελθόν του με την Αννα. Ομως, εκπλήσσεται που βλέπει εκεί τη Σοφία. Την ίδια ώρα, η Αννα προσπαθώντας να σώσει τη ζωή της σκοτώνει την Πέννυ, η οποία επιχείρησε για ακόμη μία φορά να της επιτεθεί θανάσιμα! Έρωτας Μετά

Ο Λεγάτος εξαφανίζει το πτώμα, όμως σύντομα η αστυνομία το ανακαλύπτει και η υπόθεση γίνεται πρώτο θέμα στις ειδήσεις. Ο Γιώργος καλεί τον Λεγάτο στο τμήμα για να δώσει κατάθεση και καταφέρνει να ξεγλιστρήσει. Οταν επιστρέφει στο διαμέρισμα, δίνει στην Αννα συγχαρητήρια που σκότωσε την Πέννυ και της δείχνει κομμάτι από τις ειδήσεις που ανακοινώνουν τη δολοφονία της. Την ίδια στιγμή η Ολγα προειδοποιεί τον Κωνσταντίνο να σταματήσει να ψάχνει την Αννα, γιατί είναι πολύ επικίνδυνο.

Για την αρχική σελίδα « Έρωτας Μετά » πατήστε ΕΔΩ

Έρωτας ΜετάΈρωτας Μετά εξελίξειςΈρωτας Μετά επεισόδια