Έρωτας Μετά: Η Αλίκη απαγάγει τον Μιχαλάκη

Έρωτας Μετά: Ο Λεγάτος είναι αποφασισμένος να κάνει τα πάντα προκειμένου να ολοκληρώσει τα αδίστακτα σχέδιά του. Μάλιστα, ακόμη μία φορά, θα μεθοδεύσει ένα σχέδιο αποδεικνύοντας σε όλους πως έχει τον τρόπο και τη δύναμη να κάνει πράξη τις επιθυμίες του.

Έρωτας Μετά: Η Αλίκη απαγάγει τον Μιχαλάκη

Η Αστυνομία θα φτάσει στα ίχνη του, αν και πάλι εκείνος βρίσκεται ένα βήμα μπροστά.Όλα αρχίζουν όταν ο ίδιος σχεδιάζει να αρπάξει τον μικρότερο γιο της Αννας, τον Μιχαλάκη. Ενώ ο μικρός βρίσκεται στην παιδική χαρά, εξαφανίζεται μυστηριωδώς.

Τότε σημαίνει συναγερμός τόσο στην οικογένειά του όσο και στην Αστυνομία. Όλοι κάνουν τα πάντα για να εντοπίσουν το αγοράκι αλλά δεν υπάρχουν ίχνη και στοιχεία για να τους βοηθήσουν. Την ίδια στιγμή, ένας άνθρωπος του Λεγάτου, ο οποίος έχει αρπάξει τον Μιχάλη, μεταφέρει τον μικρό στην αγκαλιά της Αννας. Εκείνη νιώθει απερίγραπτη χαρά και συγκίνηση που αγκαλιάζει το παιδί της έπειτα από τόσους μήνες. Έρωτας Μετά

Ωστόσο, πολύ γρήγορα και πριν προλάβει να χαρεί τον γιο της, ο Λεγάτος επιστρέφει τον μικρό στο σπίτι του Χρήστου. Ο τελευταίος, όμως, όπως και τα υπόλοιπά μέλη της οικογένειας δεν βρίσκονται εκεί, καθώς ψάχνουν παντού εναγωνίως για το παιδί. Όταν ο Χρηστός επιστρέφει στο σπίτι και συναντάει τον γιο του, τον αγκαλιάζει σφιχτά αλλά πλέον έχει πολλά αναπάντητα ερωτήματα. Ποιος απήγαγε τον μικρό, πού τον πήγε και γιατί τον επέστρεψε στο σπίτι;

Η Αστυνομία, από την άλλη, μέσα από ενδελεχείς εξετάσεις ανακαλύπτει το DNA της Άννας στα ρούχα του μωρού. Ακόμη, ύστερα από εξονυχιστική ανάλυση των βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας στο πάρκο από το οποίο εξαφανίστηκε ο Μιχαλάκης, όπως και από τις γύρω περιοχές και κοντά στο σπίτι του Χρήστου, ο Τόνι εντοπίζει μια γυναικεία φιγούρα που έχει το μωρό αγκαλιά. Η γυναίκα που άρπαξε τον μικρό είναι η Αλίκη.

Η τελευταία γίνεται στόχος της Αστυνομίας και οι έρευνες για το ποιόν και τις διασυνδέσεις της ξεκινούν. Ωστόσο, οι αστυνομικοί αποφασίζουν να μην προχωρήσουν ακόμη στη σύλληψή της ευελπιστώντας να τους οδηγήσει στον εγκέφαλο της υπόθεσης προκειμένου να μάθουν αν εμπλέκεται και στην υπόθεση της Αννας. Παρακολουθώντας στενά τις κινήσεις της Αλίκης, η Αστυνομία πλησιάζει πολύ στο να αποκαλύψει πολλά. Έρωτας Μετά

Ωστόσο, ο Λεγάτος δεν πρόκειται να αφήσει κανέναν να χαλάσει τα σχέδιά του.Όταν ανακαλύπτει πως η Αλίκη βρίσκεται στο στόχαστρο της Αστυνομίας, αποφασίζει να τη βγάλει από τη μέση αδιαφορώντας για τις συνέπειες.Έτσι, την επόμενη μέρα και ενώ η Αλίκη διαφεύγει από την προσοχή των αστυνομικών, βρίσκεται νεκρή σε μια ερημική τοποθεσία.

Η είδηση του θανάτου της γίνεται γρήγορα γνωστή και ο Νίκος είναι σοκαρισμένος. Μάλιστα, ο νεαρός καλείται για κατάθεση στο αστυνομικό τμήμα σχετικά με την κοπέλα. Εκεί μαθαίνει όλο το σκοτεινό παρελθόν της και καινούργιες υποψίες τού γεννιούνται σε σχέση με την εμπλοκή της Αλίκης στην υπόθεση της μητέρας του.

Και ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, ο Δημήτρης συνεχίζει να ερευνά μόνος του προκειμένου να βρει την άκρη του νήματος και τη μητέρα του. Μάλιστα, ο νεαρός, όπως όλα δείχνουν, βρίσκεται στον σωστό δρόμο, αφού αρχίζει να παρακολουθεί κάθε βήμα του Λεγάτου πιστεύοντας πως γνωρίζει περισσότερα από όσα τους λέει.

Για την αρχική σελίδα « Έρωτας Μετά » πατήστε ΕΔΩ

Έρωτας ΜετάΈρωτας Μετά επεισόδιαΈρωτας Μετά επόμενα επεισόδια