Έρωτας Μετά – Επεισόδιο 94, 95, 96, 97

Έρωτας Μετά – Επεισόδιο 94, 95, 96, 97 Διαβάστε περιλήψεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Έρωτας Μετά του Alpha

Έρωτας Μετά – Επεισόδιο 94, 95, 96, 97

Έρωτας Μετά – Επεισόδιο 94

Ο Τόνι και ο Γιώργος μαθαίνουν απ’ τον αγιογράφο τη διεύθυνση του άνδρα που πλαστογράφησε τα διαβατήρια και προχωρούν την έρευνα προς αυτή την κατεύθυνση. Ο Παπαδόπουλος στην προσπάθειά του να βρει ένα ασφαλές μέρος για την Όλγα κι αυτόν ζητάει τη βοήθεια του Αποστόλη. Η Άντι, μετά το φιλί με τον Νίκο κι ακόμα πιο μπερδεμένη, ξεσπάει στον Κων/νο. Την ίδια στιγμή ο Χρήστος δυσκολεύεται να εμπιστευτεί τον Μιχάλη στον Κων/νο αλλά παίρνει την απόφαση να το κάνει. Η Σοφία βρίσκει στο παντελόνι του Λεγάτου μια απόδειξη από κατάστημα με γυναικεία εσώρουχα και του ζητάει εξηγήσεις.

Ο Παπαδόπουλος και η Όλγα βρίσκουν καταφύγιο σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι – ο Παπαδόπουλος υπόσχεται στην Όλγα ότι θα τη βοηθήσει. Αργότερα συναντάει τον Γιώργο, στον οποίο προτείνει να παρέχει προστασία στην Όλγα, με αντάλλαγμα πληροφορίες για τον Αφεντάκη. Παράλληλα, ο Δημήτρης προσφέρεται να βοηθήσει την Σοφία να γλυτώσει απ’ τον Λεγάτο. Τα πράγματα παίρνουν άσχημη τροπή, όταν ο Λεγάτος ανακαλύπτει ότι η Σοφία του κρύβει την επικοινωνία της με τον Δημήτρη. Η Άννα βρίσκει το κουράγιο να το σκάσει από το σπίτι. Ο φόβος της όμως για τον Λεγάτο την κάνει να επιστρέψει. Εκεί ο Λεγάτος της λέει ότι ήρθε η ώρα να τον σκοτώσει και της δίνει ένα περίστροφο. Η Άννα τον πυροβολεί.

Η Άννα επανενώνεται με την οικογένειά της αλλά και με τον Κωνσταντίνο – η απουσία της σορού του Λεγάτου κάνει ξεκάθαρο σε όλους πως η υπόθεση δεν έχει τελειώσει. Ο Γιώργος ψάχνοντας για απαντήσεις βρίσκει την Σοφία νεκρή. Ανακρίνει εκ νέου τον Τυφλό και τον Σταύρο. Παράλληλα το σχέδιο Όλγας και Παπαδόπουλου ναυαγεί και οι δυο προσπαθούν να πιαστούν από όποια άκρη μπορούν. Η Κατερίνα πιέζει τον Ηλία να πάρουν τον έλεγχο της εταιρίας δημιουργώντας ρήξη μεταξύ τους. Ένας νέος κίνδυνος όμως πλησιάζει απειλητικά…

Έρωτας Μετά – Επεισόδιο 95

Η Άννα στο σπίτι ανησυχεί για την εξαφάνιση του Δημήτρη. O Γιώργος με τον Τόνι ανακαλύπτουν ότι η δολοφονία Λεγάτου ήταν στημένη. Ο Τόνι δίνει στοιχεία στον Παπαδόπουλο, που αποφασίζει να ενώσει τις δυνάμεις του με τον Αποστόλη στην αναζήτηση του Λεγάτου. Η Κατερίνα ξεπερνάει κάθε όριο με τον Ηλία και χωρίζουν. Η Άννα αποκαλύπτει στον Γιώργο στοιχεία για το παρελθόν του Λεγάτου και αργότερα βρίσκεται με τον Κων/νο – ανακαλούν τη νύχτα του ατυχήματος. Η Άννα δέχεται ένα τηλεφώνημα από τον Λεγάτο, ο οποίος την απειλεί να πάει σε αυτόν γιατί κρατάει τον Δημήτρη. Η αληθινή ταυτότητα του Λεγάτου αποκαλύπτεται.

Έρωτας Μετά – Επεισόδιο 96

Ο Γιώργος πιέζει τον Σταύρο για τον Λεγάτο, όταν ενημερώνεται για την απουσία της Άννας. Η Κατερίνα απειλεί τον Ηλία προκειμένου να επιστρέψει κοντά της, ενώ ο Αποστόλης κι ο Παπαδόπουλος είναι στα ίχνη του Λεγάτου. Η Άννα βρίσκει τον Λεγάτο και τον απειλεί με όπλο, ενώ στο σπίτι τα παιδιά έρχονται αντιμέτωπα με την αποκάλυψη του τραγικού παρελθόντος της. Η Λαμπρινή είναι με τη Νόρα όταν οι πρόωροι πόνοι τις οδηγούν εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Παράλληλα η Ηλέκτρα προσπαθεί να διαχειριστεί τον Κωνσταντίνο που είναι συντετριμμένος. Ο Αποστόλης έρχεται αντιμέτωπος με τον Λεγάτο. Την ίδια στιγμή ο Γιώργος μαθαίνει για την κατάσταση της Νόρας, ενώ ο Φώτης παίρνει μία τραγική απόφαση.

Έρωτας Μετά – Επεισόδιο 97

Με τον Γιώργο να τρέχει στο πλευρό της Νόρας και τον Αποστόλη να μεταφέρεται εσπευσμένα στο νοσοκομείο, ο Τόνι και ο Παπαδόπουλος καταλήγουν να δώσουν τέλος στην υπόθεση. Η Όλγα κάνει μια τελευταία προσπάθεια να καθαρίσει τ’ όνομά της, ενώ τα νέα για το Φώτη, συνθλίβουν το Γιώργο, που βλέπει ένα κεφάλαιο της ζωής του να κλείνει. Η Άννα στον απόηχο της ομηρίας της, καταλαβαίνει πως θα χρειαστεί χρόνος για να επιστρέψει σε μια κανονικότητα. Μερικά χρόνια αργότερα, η Νόρα, ο Γιώργος, ο Χρήστος, η Ηλέκτρα, η Άννα, ο Δημήτρης, ο Κωνσταντίνος κι ο Ηλίας, ζούνε ο καθένας τον δικό του “Έρωτα μετά”.

Διαβάστε τα προηγούμενα επεισόδια ΕΔΩ

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς Έρωτας Μετά – Επεισόδιο 98, 99, 100, 101

Για την αρχική σελίδα « Έρωτας Μετά » πατήστε ΕΔΩ

Έρωτας ΜετάΈρωτας Μετά επεισόδιαΈρωτας Μετά επόμενα επεισόδιαΈρωτας Μετά – Επεισόδιο 94Έρωτας Μετά – Επεισόδιο 95Έρωτας Μετά – Επεισόδιο 96Έρωτας Μετά – Επεισόδιο 97