Έρωτας Μετά επεισόδια: Σόκ στην σειρά, η Άννα επελέγη τον Λεγάτο

Έρωτας Μετά επεισόδια: Ο Λεγάτος μέχρι στιγμής καταφέρνει να καλύπτει τα ίχνη του και δεν αφήνει κανέναν να καταλάβει πως εκείνος κρύβει την Άννα. Η είδηση, όμως, πως ο Αφεντάκης εντοπίστηκε νεκρός τούς αναστατώνει όλους, καθώς ανοίγει ένας νέος κύκλος ερευνών και ανακρίσεων.

Έρωτας Μετά επεισόδια: Σόκ στην σειρά, η Άννα επελέγη τον Λεγάτο

Στόχος των αστυνομικών είναι να βρεθεί η Όλγα, η οποία μέχρι στιγμής καταφέρνει να διαφύγει τη σύλληψη. Εν τω μεταξύ, ο Λεγάτος είναι ακόμη περισσότερο προσεκτικός αυτή τη στιγμή. Μετά τη συνάντηση που είχε με τον Μιχαλάκη, η Άννα νοσταλγεί τα παιδιά της και αποφασίζει να ζητήσει από τον Λεγάτο να στείλει η ίδια ένα βίντεο στους δικούς της. Από την άλλη, η ζωή του Κωνσταντίνου μετά την αποκάλυψη πως ο Μιχάλης είναι δικό του παιδί άλλαξε πλήρως.

Ο ίδιος αποφασίζει να καλύψει τον χρόνο που πέρασε μακριά από το παιδί του και προσπαθεί να έρθει σε συνεννόηση με τον Χρήστο για το θέμα. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, η σχέση τπς’Αντι και του Νίκου αρχίζει να φουντώνει ξανά και τα συναισθήματα των δύο νέων είναι πιο έντονα από κάθε άλλη φορά. Σε μία αναδρομή που γίνεται στο παρελθόν, βλέπουμε πως είκοσι μέρες πριν από το ατύχημα η Άννα πηγαίνει στο αστυνομικό τμήμα για να βγάλει διαβατήριο αλλά εκεί πετυχαίνει τον Φώτη, ο οποίος απορεί με την παρουσία της. Έρωτας Μετά επεισόδια

Στο σήμερα, η Σοφία βρίσκει στο παντελόνι του Λεγάτου μία απόδειξη από κατάστημα με γυναικεία εσώρουχα και του ζητάει εξηγήσεις. Οι δικαιολογίες του, όμως, δεν την καλύπτουν και π γυναίκα αντιλαμβάνεται πως κάτι της κρύβει. Αμέσως επικοινωνεί με τον Δημήτρη και του λέει για την περίεργη συμπεριφορά του Λεγάτου ζητώντας μάλιστα τη βοήθειά του. Στο μεταξύ, η Άννα, παρά τις ουσίες που της χορηγεί ο Λεγάτος προκειμένου να μην έχει καθαρή συνείδηση, περιμένει την κατάλληλη ευκαιρία για να το σκάσει από το διαμέρισμα που την κρατά. Πράγματι, η γυναίκα τα καταφέρνει όταν ο Λεγάτος φεύγει.

Η Άννα τριγυρνά μόνη στους δρόμους ζαλισμένη από τις ουσίες που της δίνει. Ωστόσο, καταφέρνει να φτάσει στην πόρτα του σπιτιού της. Το μυαλό της, όμως, είναι πολύ μπερδεμένο. Δεν ξέρει αν πρέπει να γυρίσει στην οικογένειά της και στα παιδιά της.Έτσι, την τελευταία στιγμή, αλλάζει γνώμη και επιστρέφει, οικειοθελώς αυτή τη φορά, στον Λεγάτο. Δεν μπορεί να φανταστεί τον εφιάλτη που ζουν οι δικοί της το διάστημα που είναι εξαφανισμένη και ο μόνος άνθρωπος που εμπιστεύεται είναι ο Λεγάτος.

Για την αρχική σελίδα « Έρωτας Μετά » πατήστε ΕΔΩ

Έρωτας ΜετάΈρωτας Μετά επεισόδια