Έρωτας Μετά επεισόδια: Ο Νίκος στην Αστυνομία για κατάθεση

Έρωτας Μετά επεισόδια: Η Ηλέκτρα με όση δύναμη της απομένει θέλει να μείνει δίπλα στον Χρήστο και να τον στηρίξει στις δύσκολες στιγμές που περνάει.

Έρωτας Μετά επεισόδια: Ο Νίκος στην Αστυνομία για κατάθεση

Συγκεκριμένα, τον βοηθάει για τα νομικά θέματα που αφορούν την υπόθεση. Οι μέρες περνούν και όλοι προσαρμόζονται σε μία νέα πραγματικότητα. Η Ηλέκτρα και ο Κωνσταντίνος αποφασίζουν να πάρουν διαζύγιο το συντομότερο δυνατό και κινούν γρήγορα τις διαδικασίες.

Μάλιστα, η γυναίκα σκέφτεται να φύγει και από το σπίτι που έμεναν μέχρι στιγμής οικογενειακούς, καθώς δεν αντέχει να βρίσκεται εκεί. Το ανακοινώνει στα παιδιά της, λέγοντάς τους πως νιώθει ότι δεν έχει πλέον χώρο μέσα σ’ αυτό το σπίτι. Την ίδια στιγμή, η Κατερίνα και ο Ηλίας αποφασίζουν να παντρευτούν και να ενώσουν για πάντα τις ζωές της.

Από την άλλη, ο Νίκος πηγαίνει για κατάθεση στο αστυνομικό τμήμα σχετικά με την Αλίκη. Εκεί μαθαίνει ότι η κοπέλα εντοπίστηκε νεκρή, όπως επίσης και όλο το σκοτεινό παρελθόν της. Έρωτας Μετά επεισόδια

Τότε, του γεννιούνται νέες υποψίες σε σχέση με την εμπλοκή της Αλίκης στην υπόθεση της μητέρας του και αποφασίζει να το ψάξει. Και ενώ συμβαίνουν αυτά, ο Δημήτρης συνεχίζει τη δική του έρευνα για τον Λεγάτο.

Ο νεαρός, αφού εντοπίζει πού μένει και πού κινείται, αρχίζει να τον παρακολουθεί, καθώς είναι σίγουρος πως θα τον οδηγήσει στην Άννα.

Για την αρχική σελίδα « Έρωτας Μετά » πατήστε ΕΔΩ

Έρωτας ΜετάΈρωτας Μετά επεισόδια