Έρωτας Μετά επεισόδια: Ο Κωνσταντίνος κατηγορεί την Αντιγόνη

Έρωτας Μετά επεισόδια εβδομάδας 03-04-05-06/2/2020

Έρωτας Μετά επεισόδια: Η Αστυνομία καταφέρνει να συλλάβει τον Σταύρο, ο οποίος περνάει από μία πολύωρη ανάκριση. Τα μέλη της συμμορίας, όμως, έπειτα από αυτή την εξέλιξη φοβούνται για τις αποκαλύψεις αλλά και το μέλλον όλων.

Έρωτας Μετά επεισόδια: Ο Κωνσταντίνος κατηγορεί την Αντιγόνη

Εν τω μεταξύ, ο Ηλίας ενημερώνει την Αντιγόνη πως ο Κωνσταντίνος τον διόρισε γενικό διευθυντή της εταιρείας και εκείνη σοκάρεται. Η γυναίκα δεν θέλει να επιτρέψει να συμβεί κάτι τέτοιο και σπεύδει στον γιο της πιστεύοντας πως θα διορθώσει τη ζημιά.

Εκείνος τη διώχνει, όμως, μιλώντας της πολύ σκληρά, και συνεχίζει να την κατηγορεί για τον θάνατο του Λύσανδρου. Παράλληλα, ο Δημήτρης μαθαίνει πως η Άννα είναι η πραγματική του μητέρα και ρωτάει ξανά τη Φρόσω πόσο βέβαιη είναι για όσα του είπε πριν αποφασίσει πώς θα κινηθεί.

Από την άλλη, η Ηλέκτρα προσπαθεί για δεύτερη φορά να πείσει τον Χρήστο πως οι απειλές που δέχεται είναι το έργο κάποιου τρελού και δεν έχει λόγο ν’ ανησυχεί. Έρωτας Μετά επεισόδια

Έξι μήνες πριν από το ατύχημα, η Ηλέκτρα ζητάει από τον Κωνσταντίνο να προσπαθήσουν να κάνουν ένα μωράκι, όπως η Άννα με τον Χρήστο.

Μάλιστα, η ίδια επιμένει σε αυτή την απόφαση και προσπαθεί να πείσει και τον Κωνσταντίνο.

Για την αρχική σελίδα « Έρωτας Μετά » πατήστε ΕΔΩ

epeisodiaΈρωτας ΜετάΈρωτας Μετά 04/2/20Έρωτας Μετά 05/2/20Έρωτας Μετά επεισόδια