Έρωτας Μετά επεισόδια: Ο Κωνσταντίνος διεκδικεί χρόνο με τον Μιχάλη

Έρωτας Μετά επεισόδια: Η ζωή του Κωνσταντίνου αλλάζει δραματικά μέρα με την ημέρα. Από τη στιγμή που ξύπνησε από το κώμα διαπίστωσε πως η καθημερινότητά του δεν θα είναι ποτέ ξανά η ίδια. Οι ισορροπίες στην οικογένειά του έχουν πια χαθεί, ενώ η αποκάλυψη της παράνομης σχέσης του με την Άννα ήταν αυτό που έκανε τους δικούς του να χάσουν την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του.

Έρωτας Μετά επεισόδια: Ο Κωνσταντίνος διεκδικεί χρόνο με τον Μιχάλη

Η προσπάθειά του να εντοπίσει την Άννα είναι καθημερινή και είναι ικανός να κάνει τα πάντα για να τη βρει. Ωστόσο, όπως ήδη σας έχουμε πληροφορήσει, η αποκάλυψη που του έκανε η μητέρα του, η Αντίγόνη, πως ο Μιχαλάκης είναι δικό του παιδί και καρπός του έρωτά του με την Άννα τον τάραξε.

O ίδιος, όμως, δεν μπορεί να διαχειριστεί αυτή την αλήθεια. Από την άλλη, και ο Χρήστος νιώθει χαμένος στην ιδέα πως ο Μιχαλάκης, που τόσο αγαπάει και μεγαλώνει τό-σα χρόνια σαν παιδί του, δεν είναι γιος του. Αυτό που τον απασχολεί είναι μήπως ο Κωνσταντίνος θελήσει να αναπληρώσει τον χαμένο χρόνο με τον μικρό και του ζητήσει να τον πάρει.

Οι φόβοι του επιβεβαιώνονται όταν ο Κωνσταντίνος τού λέει να συναντηθούν για να μιλήσουν για το θέμα του μωρού. O Κωνσταντίνος ζητάει από τον Χρήστο να του επιτρέψει να περάσει λίγο χρόνο με τον γιο του, καθώς τον στερήθηκε τόσα χρόνια αγνοώντας την αλήθεια. Έρωτας Μετά επεισόδια

O Χρήστος, όμως, το τελευταίο διάστημα έχει περάσει πολλές άσχημες στιγμές. Φοβάται και το παραμικρό, ειδικά μετά το τελευταίο περιστατικό με την αρπαγή του μικρού από την Αλίκη στην παιδική χαρά. Δεν μπορεί να εμπιστευτεί κανέναν και ειδικά τον Κωνσταντίνο, καθώς πιστεύει πως εξαιτίας του η Άννα βρίσκεται σε κίνδυνο. Ωστόσο, ο Χρήστος προσπαθεί να σκεφτεί καθαρά και να μην αφήσει τα συναισθήματά του να επηρεάσουν τη λογική του.

Έτσι, αποφασίζει να εμπιστευτεί τον Κωνσταντίνο και να του επιτρέψει να περάσει λίγο χρόνο με τον Μιχάλη.Όμως φοβάται μήπως αυτή η κίνηση είναι η αρχή για να χάσει τον γιο του. Ω Κωνσταντίνος, από την άλλη, θέλει να διεκδικήσει να περνάει χρόνο με τον μικρό. Και όσο η Άννα είναι εξαφανισμένη, η κατάσταση δυσκολεύει ακόμη περισσότερο για όλους.

Για την αρχική σελίδα « Έρωτας Μετά » πατήστε ΕΔΩ

Έρωτας ΜετάΈρωτας Μετά επεισόδια