Έρωτας Μετά 16/12/19: Ο Σωκράτης Νεκρός …

Έρωτας Μετά 16/12/19: Ο Σωκράτης βρίσκεται ξαφνικά νεκρός και οι υποψίες για τη δολοφονία του πέφτουν στη Μάγδα. Την ίδια ώρα, ο Κωνσταντίνος ξυπνάει από το κώμα και άλλοι χαίρονται με αυτή την εξέλιξη αλλά άλλοι έρχονται σε αμηχανία.

Έρωτας Μετά 16/12/19: Ο Σωκράτης Νεκρός …

Παράλληλα, η Άννα δίνει τον δικό της αγώνα προκειμένου να επιβιώσει, ενώ προσπαθεί να το σκάσει από τους απαγωγείς της.

Ο Παράσχος, διαπιστώνοντας πως η Νόρα ερευνά τον ίδιο, την οικογένειά του αλλά και όσα συνέβησαν στο χωριό της Άννας πριν από χρόνια, εξοργίζεται.

Έτσι, προσεγγίζει την κοπέλα και την απειλεί με σκληρό ύφος πως αν δεν εξαφανιστεί από τη ζωή του και της οικογένειάς του θα συμβούν πολύ χειρότερα γεγονότα.

Εκείνη ταράζεται, αλλά αντιλαμβάνεται πως για να έρθει ο Μυλωνάς σε αυτό το σημείο σημαίνει πως βρίσκεται κοντά στην αλήθεια.

Την ίδια ώρα, ο Γιώργος, μετά τις προτροπές του Φώτη, αποφασίζει να ελέγξει ακόμη μία φορά τα στοιχεία που έχει η Αστυνομία εναντίον του Μυλωνά.

Η φάση αυτή αποδεικνύεται σωστή, καθώς ο και νομικός παρατηρεί ότι κάτι δεν κολλάει. Εν το μεταξύ, η Ηλέκτρα βρίσκει τον Σωκράτη σε ένα μεθυσμένο και προσπαθεί να τον συνεφέρει ι κειμένου να τον βοηθήσει να επιστρέφει στο σπίτι του.

Από την άλλη, η Λίζα με τον Γεράσιμο και το υλικό από το μικρόφωνο που έβαλαν στην εταιρεία. Τότε, τα δύο παιδιά γίνονται μέρες μια μεγάλης ανακάλυψης.

Πίσω στο πάρε, ο Κωνσταντίνος προσεγγίζει ξανά την Άννα, ώμος να αναλάβει τις ευθύνες του.

Έρωτας ΜετάΈρωτας Μετά 16/12/19Έρωτας Μετά επεισόδιαΈρωτας Μετά σήμεραΈρωτας Μετά σημερινό επεισόδιο