Έρωτας Με Διαφορά – Επεισόδιο 6, 7

Έρωτας Με Διαφορά – Επεισόδιο 6, 7 Διαβάστε περιλήψεις και εξελίξεις από τα επόμενα επεισόδια της νέας σειράς Έρωτας με Διαφορά του STAR, όπου στο επόμενο επεισόδιο … θα δούμε στις οθόνες μας τα παρακάτω …

Έρωτας Με Διαφορά – Επεισόδιο 6, 7

Έρωτας Με Διαφορά – Επεισόδιο 6

Η Ζέτα αισθάνεται λίγο άβολα με τη μόνιμη παρουσία του Κωστή στο σπίτι της, εξαιτίας της κατάληψης του δικού του δωματίου από τη Στέλλα. Προσπαθεί να διαχειριστεί τις αντιδράσεις των παιδιών και της Μάρως, που τής ανακοινώνει ότι δεν ανέχεται άλλο την κατάσταση και θα πάει να μείνει με τη φίλη της, την Ιουλία. Η Στέλλα έχει «φορτωθεί» κανονικά στον Άρη, ο οποίος πλέον ασφυκτιά.

Παράλληλα, η σχέση του με τη Μπέτυ έχει γίνει τόσο παθιασμένη, που γίνονται απρόσεκτοι στη δουλειά τους και απολύονται. Ο Κωστής ανακοινώνει στη Ζέτα ότι θα έρθει στην Αθήνα η μητέρα του, η Ναταλία και θέλει να της την γνωρίσει. Η Ζέτα ξαφνιάζεται με την ανακοίνωση και παραλίγο να πάθουν ατύχημα με το σκουτεράκι.

Η Ζέτα συνειδητοποιεί ότι, αν της συμβεί κάτι, δεν έχει φροντίσει για την επιμέλεια των παιδιών της, δεδομένου ότι ο πατέρας τους έχει εξαφανιστεί. Η γνωριμία της με τη μητέρα του Κωστή, τη Ναταλία, είναι πιο επεισοδιακή απ’ ό,τι θα μπορούσε να φανταστεί και με εντελώς απρόβλεπτη κατάληξη.

Έρωτας Με Διαφορά – Επεισόδιο 7

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς Έρωτας με Διαφορά – Επεισόδιο 8, 9

Για την αρχική σελίδα « Έρωτας με Διαφορά » πατήστε ΕΔΩ

Έρωτας με διαφοράΈρωτας με Διαφορά εξελίξειςΈρωτας με Διαφορά επεισοδιαΈρωτας με Διαφορά επομενα επεισοδιαΈρωτας Με Διαφορά – Επεισόδιο 6Έρωτας Με Διαφορά – Επεισόδιο 7