Έρωτας με διαφορά – Επεισόδιο 15 Β Κύκλος

Έρωτας με διαφορά – Επεισόδιο 15 Β Κύκλος Διαβάστε περιλήψεις και εξελίξεις από τα επόμενα επεισόδια της νέας σειράς Έρωτας με Διαφορά του STAR, όπου στο επόμενο επεισόδιο … θα δούμε στις οθόνες μας τα παρακάτω …

Έρωτας με διαφορά – Επεισόδιο 15 Β Κύκλος

Η Ζέτα, ετών 39, ο Κωστής 24. Η γνωριμία τους ανατρέπει σε μια στιγμή όλη τους τη ζωή και παρά το αρχικό σοκ της διαφοράς ηλικίας και τις ποικίλες αντιδράσεις, αποφασίζουν να προχωρήσουν τη σχέση τους, διότι συνειδητοποιούν πως δεν μπορούν να ζήσουν ο ένας μακριά από τον άλλον! Στον δεύτερο κύκλο της σειράς όσοι στάθηκαν απέναντι τους και τους έκριναν δοκιμάζουν οι ίδιοι, αναπάντεχα, τη γλυκιά γεύση του έρωτα!

Συναισθηματικές καραμπόλες και αυτή τη χρονιά λοιπόν. Γιατί κανείς δεν γλιτώνει από τα βέλη του θεού Έρωτα και τα υπέροχα μπερδέματα που προκαλεί. Και εδώ που τα λέμε, κανείς δεν θέλει να τα αποφύγει! Στο σενάριο του Βασίλη Ρίσβα και της Δήμητρας Σακαλή, που βασίζεται στο διεθνές φορμάτ Step Dave, και υπό τη σκηνοθετική καθοδήγηση του Αλέξανδρου Πανταζούδη, η σχέση της Ζέτας και του Κωστή θα αντιμετωπίσει και πάλι πολλές ανατροπές! Όμως δεν θα είναι οι μόνοι που θα έχουν να λύσουν θέματα που προκύψουν μεταξύ τους και σε σχέση με τους άλλους. Οι ισορροπίες στο άμεσο περιβάλλον τους αλλάζουν απότομα και διαμορφώνουν γύρω τους μια διαφορετική πραγματικότητα από αυτήν που είχαν συνηθίσει. Εχουμε και λέμε λοιπόν.

Ο χωρισμός της Ελβίρας και του Φίλιππου, που έχει απροσδόκητο αποτέλεσμα, θα φέρει τα πάνω κάτω στους άμεσα εμπλεκόμενους. Η επανεμφάνιση της πρώτης κοπέλας του Κωστή είναι ένα επίσης… πρόβλημα που προκύπτει, καθώς εκείνη δεν λέει να το βάλει κάτω και να πάρει απόφαση ότι είναι… εκτός. θα κάνει τα αδύνατα δυνατά για να τους χωρίσει.

Επιπλέον η Ζέτα αποκτά καινούριο συνεταίρο και αυτό από μόνο του ως γεγονός θα δημιουργήσει και θα πυροδοτήσει νέες καταστάσεις, καθώς εκείνος θα τη φλερτάρει επίμονα. Η Μαριάννα, η μεγάλη κόρη της Ζέτας, θα νιώσει κι εκείνη τα πρώτα ερωτικά σκιρτήματα. Και η Μάρω, όμως, η πεθερά της Ζέτας, έχει και αυτή τα δικά της θέματα, καθώς επιστρέφει ένας παλιός της φίλος. Και η προσέλευση νέων προσώπων συνεχίζεται. Η άφιξη της εγκυμονούσας συντρόφου του Στέλιου από την Αυστραλία και η αναμονή της γέννησης του παιδιού του Άρη είναι γεγονός.

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς Έρωτας με διαφορά – Επεισόδιο 16, 17, 18 Β Κύκλος

Για την αρχική σελίδα « Έρωτας με Διαφορά » πατήστε ΕΔΩ

Β' ΚύκλοςΈρωτας με διαφοράΈρωτας με διαφορά - Επεισόδιο 15 Β ΚύκλοςΈρωτας με Διαφορά β κύκλος