Έρωτας με Διαφορά επεισόδια: Η Ελβίρα θα στήσει παγίδα στον Κωστή

Έρωτας με Διαφορά επεισόδια: Ο Κωστής προσπαθεί με κάθε τρόπο να δείξει ένα σοβαρό προφίλ στην Ζέτα. Επιχειρεί να προσεγγίσει τα παιδιά της, τα οποία δεν έχουν δεχτεί με μεγάλη χαρά τον νέο σύντροφο της μητέρας τους. Η Ζέτα φαίνεται πως εκτιμά την προσπάθειά του, ωστόσο προσπαθεί να κρατά τις κατάλληλες αποστάσεις και ισορροπίες.

Έρωτας με Διαφορά επεισόδια: Η Ελβίρα θα στήσει παγίδα στον Κωστή

Σε μία σχολική γιορτή που θα πραγματοποιηθεί, η Ζέτα θα συνοδεύσει τον μικρό της γιο, τον Μάρκο. Εκεί, θα εμφανιστεί ο Κωστής, ο οποίος θα τα κάνει όλα άνω – κάτω. Σε αυτό το γεγονός θα συμβάλλει ο φίλος του, ο Άρης, ο οποίος θα πάει μαζί με τον Κωστή, για να τον στηρίξει, αλλά και για να γελάσει. Μία μεγάλη αναστάτωση θα δημιουργηθεί στο σχολείο, η οποία δε θα έχει τα επιθυμητά αποτελέσματα στη σχέση που θα θελήσει μελλοντικά να χτίσει ο Κωστής με τον μικρό Μάρκο.

Παράλληλα, η αδερφή της Ζέτας, η Ελβίρα, μαθαίνει για τη νέα σχέση της αδερφής της. Η Ελβίρα διαφωνεί κάθετα με την επιλογή που έκανε η Ζέτα, καθώς υποστηρίζει πως ο Κωστής δεν μπορεί να της προσφέρει τίποτα, στη σειρά Έρωτας με Διαφορά. Θεωρεί πως η αδερφή της έχει ανάγκη από έναν ώριμο άντρα, που θα της προσφέρει την ασφάλεια και την ηρεμία που χρειάζεται στη ζωή της.

Έτσι, θα στήσει μια παγίδα στον Κωστή, στην οποία ο πρωταγωνιστής θα πέσει μέσα. Θα οργανώσει ένα πάρτι με κόσμο της υψηλής κοινωνίας, όπου η Ζέτα και ο Κωστής θα είναι καλεσμένοι. Εκεί, θα γιορτάσουν όλοι μαζί τα γενέθλια του άντρα της, του Φίλιππου. Ωστόσο, φαίνεται πως η Ελβίρα έχει έναν και μοναδικό στόχο: να κάνει την Ζέτα να καταλάβει πως ο Κωστής δεν της αξίζει.

Θα καταφέρει το ζευγάρι να περάσει τις δυσκολίες; Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα, σχετικά με την αγαπημένη σας σειρά.

Το τρέιλερ από το νέο επεισόδιο:

Για την αρχική σελίδα « Έρωτας με Διαφορά » πατήστε ΕΔΩ

Έρωτας με διαφοράΈρωτας με Διαφορά ΕλβιραΈρωτας με Διαφορά επεισοδιαΈρωτας με Διαφορά ΖεταΈρωτας με Διαφορά Κωστης