Έρωτας Φυγάς – Ζητά τα ρέστα απο τον Ιάσωνα

Έρωτας Φυγάς – Η Αλεξάνδρα, μετά τη συνάντησή της με τη Μαργέτα στην Αθήνα, βρίσκεται τώρα στο Κιάρι, αισθανόμενη πιο ήρεμη. Έχει αποδεχτεί την απώλεια του Μάρκου και αρχίζει να επανέρχεται στην κανονικότητα της ζωής της. Δίνει προτεραιότητα στα δύο της παιδιά, τον Γιωργάκη και τη Μυρσίνη, επιθυμώντας να ξεκινήσει μια νέα ζωή.

Έρωτας Φυγάς – Ζητά τα ρέστα απο τον Ιάσωνα

Παράλληλα, προσπαθεί να επανασυνδεθεί με την Ευγενία, με την οποία τώρα δεν τη χωρίζουν πλέον καθόλου αντιζηλίες. Αντίθετα, τις ενώνει η κοινή αγάπη που ένιωσαν για τον Μάρκο, τον άντρα και πατέρα των παιδιών τους. Μετά τη δεξίωση που παρέθεσε η Άρτεμη στη λέσχη, δημοσιεύεται στην τοπική εφημερίδα της Μεσσήνης μια φωτογραφία της Άρτεμης χαμογελαστή δίπλα στον Ιάσωνα. Αντιμετωπίζοντας τη φωτογραφία, η Αλεξάνδρα ζητά εξηγήσεις από τον πρώην σύντροφό της.

Παράλληλα, ο Μιχάλης εκμυστηρεύεται στη Νάντια ότι είναι αποφασισμένος να ζήσουν μαζί, ενώ ο Στέφανος ανακαλύπτει ότι ο Φάνης ήταν ο υπεύθυνος για τον βανδαλισμό του τάφου του Δεμερτζή και σοκάρεται. Στην Κηφισιά, ο Άγης Σοφιανόπουλος παίρνει μια ανατρεπτική απόφαση. Αποφασίζει να κρατήσει κρυφή την ταυτότητα της Μαργέτας και του Στέφανου, καθώς έχει γοητευτεί από την Αλεξάνδρα και επιθυμεί να συνεχίσει να έχει επαφή με την οικογένεια τους προκειμένου να την γνωρίσει καλύτερα.

Για την αρχική σελίδα « Έρωτας Φυγάς  » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Έρωτας Φυγάςέρωτας φυγάς ant1έρωτας φυγάς αυριοΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ εξελίξειςΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ επεισόδιαέρωτας φυγάς επόμενα επεισόδιαέρωτας φυγάς περιλήψειςέρωτας φυγάς σημεραέρωτας φυγάς τι θα δούμεερωτας φυγας τρειλερ