Έρωτας Φυγάς – Βγάζουν απο την μέση τον Ιάσωνα

Έρωτας Φυγάς – Στα επόμενα επεισόδια της σειράς, θα δούμε αποκαλυπτικές εξελίξεις καθώς οι οικοπεδοφάγοι ετοιμάζουν ενέδρα για τον Ιάσωνα. Σε αυτό το σημείο της ζωής του, ο Ιάσωνας πλησιάζεται από έναν μεγάλο εχθρό του, ο οποίος προσποιείται ενδιαφέρον και βοήθεια.

Έρωτας Φυγάς – Βγάζουν απο την μέση τον Ιάσωνα

Αυτός ο εχθρός είναι ο Κοντογιάννης, ο οποίος υπόσχεται να τον οδηγήσει στον ένοχο. Του δίνει μια διεύθυνση και του λέει ότι εκεί θα βρει όλες τις απαντήσεις για την υπόθεση του Μάρκου. Ο Ιάσωνας εντυπωσιάζεται από την ξαφνική ευγένεια του, τον ευχαριστεί και κάνει όλες τις απαραίτητες κινήσεις για να ανακαλύψει τον διαμένοντα σε εκείνη τη διεύθυνση, προκειμένου να τον οδηγήσει ενώπιον της δικαιοσύνης. Ταυτόχρονα, ο ισχυρός άντρας αποφασίζει να λύσει τις διαφορές του με τον Μιχάλη και να στηρίξει τον ίδιο για να σώσουν τη Νάντια από τη φυλακή.

Έτσι, σχεδιάζουν να ταξιδέψουν στην Αθήνα για να ζητήσουν γνωμάτευση από το νευρολόγο, προκειμένου να επιτύχουν ευνοϊκή απόφαση από την εισαγγελέα για την υπόθεση του Σωκράτη. Ωστόσο, ο Κοντογιάννης, που επιθυμεί εκδίκηση κατά του Ιάσωνα, αντιλαμβάνεται τις εξελίξεις και επιχειρεί να στρέψει τον αρχηγό των οικοπεδοφάγων εναντίον του Δεμερτζή, προκειμένου να τον καταστρέψει κατά την άφιξή του στην πρωτεύουσα.

Για την αρχική σελίδα « Έρωτας Φυγάς  » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Έρωτας Φυγάςέρωτας φυγάς ant1έρωτας φυγάς αυριοΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ εξελίξειςΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ επεισόδιαέρωτας φυγάς επόμενα επεισόδιαέρωτας φυγάς περιλήψειςέρωτας φυγάς σημεραέρωτας φυγάς τι θα δούμεερωτας φυγας τρειλερ