Έρωτας Φυγάς Β’ Κύκλος – Επεισόδιο 94, 95

Έρωτας Φυγάς Β’ Κύκλος – Επεισόδιο 94, 95 Διαβάστε περιλήψεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Έρωτας Φυγάς του ΟΠΕΝ …

Έρωτας Φυγάς Β’ Κύκλος – Επεισόδιο 94, 95

Έρωτας Φυγάς Β’ Κύκλος – Επεισόδιο 94

O Ιάσονας με τον Μιχάλη κανονίζουν να πάνε στην Αθήνα για να πάρουν πόρισμα από νευρολόγο, ώστε να τύχει ευνοϊκότερης μεταχείρισης η Νάντια στη δίκη που θα γίνει για τη δολοφονία του Σωκράτη. Η είδηση για τον επικείμενο ερχομό του Ιάσονα σπίτι της Κηφισιάς, αφού εκεί σκοπεύει να μείνει. Μαργέτα και ο Στέφανος, με τη βοήθεια του Θύμιου και της Άννας, αναζητούν μια άλλη, προσωρινή κατοικία αλλά και τρόπους να καλύψουν τα ίχνη τους, κι αυτό δεν είναι εύκολο, καθώς πια το σπίτι στην Κηφισιά κάθε άλλο παρά εγκαταλελειμμένο δείχνει. Η πίεση και η αγωνία που νιώθει η Μαργέτα επιδεινώνουν τους πονοκεφάλους της και, όπως είναι φυσικό, η κατάστασή της προβληματίζει τον Στέφανο. Ο γιατρός την παροτρύνει να κάνει περαιτέρω εξετάσεις για να δει τι συμβαίνει.

Έρωτας Φυγάς Β’ Κύκλος – Επεισόδιο 95

Πίσω στο Κιάρι, η Άρτεμις αντικαθιστά και επίσημα τον Μιχάλη στη διεύθυνση του νοσοκομείου, γεγονός που δεν αρέσει καθόλου στην Ευγενία. Λίγο πριν από το ταξίδι του, ο Ιάσονας μαθαίνει ότι ο τάφος του πατέρα του βεβηλώθηκε από αγνώστους. Ορκίζεται να βρει τους ενόχους, χωρίς να υποψιάζεται πως εκείνοι βρίσκονται πιο κοντά από όσο θα περίμενε… Την ίδια ώρα, οι κρίσεις της Αλεξάνδρας αυξάνονται και το μόνο που την ηρεμεί είναι… οι κουβέντες της με τον Μάρκο. Και καθώς η ψυχολογική της κατάσταση ολο ένα και χειροτερεύει, αποφασίζουν να την πάνε στην Αθήνα για εξετάσεις. Παράλληλα, η Μαργέτα εξακολουθεί να αγωνιά για το αν θα μείνει στο σπίτι της Κηφισιάς ο γιος της και ζητά από τον Φάνη να κάνει ό,τι περνά από το χέρι του, ώστε να αλλάξει τη γνώμη του Ιάσονα και να πάνε τελικά σε ξενοδοχείο. Οι γυναίκες στο Κιάρι περνούν δύσκολη και τρομακτική νύχτα, την ώρα που ο Στρατής μπλέκεται σε μια βρομοδουλειά του Κοντογιάννη.

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς Έρωτας Φυγάς Β’ Κύκλος – Επεισόδιο 96, 97

Για την αρχική σελίδα « Έρωτας Φυγάς  » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

95Έρωτας ΦυγάςΈρωτας Φυγάς Β' ΚύκλοςΈρωτας Φυγάς Β’ Κύκλος ΕπεισόδιοΈρωτας Φυγάς Β’ Κύκλος – Επεισόδιο 94