Έρωτας Φυγάς Β’ Κύκλος Επεισόδιο 81 – Ο Ιάσωνας αντικρίζει την Μαργέτα

Έρωτας Φυγάς Β’ Κύκλος Επεισόδιο 81 – Ο Ιάσωνας βιώνει ένα ανατριχιαστικό σοκ όταν αντικρίζει τη μητέρα του, που πίστευε πως είχε χάσει για πάντα. Αρχικά, η έκπληξη τον αφήνει άφωνο, με έναν μόνο ψίθυρο να διαφεύγει από τα χείλη του. Η μητέρα του, από την πλευρά της, υπόσχεται να εξηγήσει τα πάντα. Μαζί με τις αδερφές του, Γεωργία και Αλεξάνδρα, βρίσκονται σε μια κατάσταση αμηχανίας και συγκίνησης.

Έρωτας Φυγάς Β’ Κύκλος Επεισόδιο 81 – Ο Ιάσωνας αντικρίζει την Μαργέτα

Η Γεωργία, συντετριμμένη, αγκαλιάζει τη μητέρα της, ενώ η Αλεξάνδρα ακολουθεί. Ο Ιάσωνας παραμένει στατικός, σαν να έχει παγώσει. Τα συναισθήματά του είναι ένας συνδυασμός από ανακάλυψη και ανάμεικτα συναισθήματα. Στο μεταξύ, ο Στρατής ονειρεύεται να εγκαταλείψει την καθημερινότητα στο Κιάρι και να εργαστεί στη Γερμανία. Επιθυμεί έναν νέο ξεκίνημα μακριά από τον χώρο εργασίας του, αλλά η πραγματικότητα έχει άλλα σχέδια για εκείνον.

Η εμπειρία του στην Αθήνα γίνεται μια πικρή αποκάλυψη, καθώς πέφτει θύμα απατεώνων που εκμεταλλεύονται την ανάγκη των ανθρώπων για εργασία. Επιστρέφοντας στο Κιάρι, κρατά στην ιστορία του ένα βαθύ μυστικό. Δεν εξομολογείται πως έπεσε θύμα απάτης, αλλά ότι η καρδιά του δεν άντεξε να ζήσει μακριά από την οικογένειά του. Στο αρχοντικό των Δεμερτζήδων, μετά το αρχικό σοκ, η Μαργέτα, η μητέρα του Ιάσωνα, επιδιώκει να μείνει μόνη με τον γιο της. Ο Ιάσωνας, μπερδεμένος και συναισθηματικά φορτισμένος, διανύει μια περίοδο αναστάτωσης.

Αναρωτιέται αν πρέπει να νιώθει χαρά ή θυμό. Εκφράζει τη δυσαρέσκειά του για την απουσία ενδείξεων ζωής από τη μητέρα του και τον πόνο που υπέστη με τον θάνατό της. Η φωνή του ανεβαίνει σε ένταση καθώς εκφράζει τον πόνο που του προκάλεσε η απώλεια. Η Μαργέτα παραδέχεται το λάθος της και ζητάει από τον Ιάσωνα να την ακούσει. Αυτός προσπαθεί να καταπιεί τον θυμό του. Στον Ιάσωνα δημιουργούνται μικτά συναισθήματα, καθώς αναγνωρίζει την ευκαιρία να ξεδιπλώσει όσα δεν πρόλαβε να πει και να ζητήσει συγγνώμη για ό,τι έχει μείνει ανείπωτο.

Για την αρχική σελίδα « Έρωτας Φυγάς  » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Έρωτας Φυγάςέρωτας φυγάς ant1έρωτας φυγάς αυριοΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ εξελίξειςΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ επεισόδιαέρωτας φυγάς επόμενα επεισόδιαέρωτας φυγάς περιλήψειςέρωτας φυγάς σημεραέρωτας φυγάς τι θα δούμεερωτας φυγας τρειλερ