Έρωτας Φυγάς Β’ Κύκλος Επεισόδιο 80 – Ο Γιωργάκης στο στόχαστρο της Νότας

Έρωτας Φυγάς Β’ Κύκλος Επεισόδιο 80 – Η Νότα θα στραφεί εναντίον του Γιωργάκη! Στο θολωμένο της μυαλό, η Νότα είναι πεπεισμένη ότι χωρίς το παιδί, ο γάμος της ανιψιάς της με τον Μάρκο θα είχε ελπίδες.

Έρωτας Φυγάς Β’ Κύκλος Επεισόδιο 80 – Ο Γιωργάκης στο στόχαστρο της Νότας

Ωστόσο, ο μικρός ένωσε τους γονείς του, και η Νότα φταίει για το ότι ο Μάρκος δεν έδωσε μια δεύτερη ευκαιρία στην Ευγενία. Πιστεύει επίσης ότι ο Μάρκος αγαπάει περισσότερο το γιο του με την Αλεξάνδρα από ό,τι το παιδί που έχει με την Ευγενία, τον Στεφανάκο. Ευτυχώς, ο Μάρκος αντιλαμβάνεται εγκαίρως το εκδικητικό σχέδιο της Νότας και είναι αποφασισμένος να την εμποδίσει. Στο μεταξύ, ο Ιάσωνας αποφασίζει να επισκεφτεί το σπίτι της μητέρας του στην Κηφισιά.

Σκέφτεται ακόμα και το ενδεχόμενο να το πουλήσει, ελπίζοντας να ανακουφίσει τις οικονομικές του δυσκολίες μετά τη θεομηνία που κατέστρεψε τις καλλιέργειές του. Ο Στέφανος προσπαθεί να τον πείσει να σταματήσει την αγοραπωλησία ή να αναβάλει το ταξίδι του, αλλά αποτυγχάνει. Έτσι, ο Ιάσωνας φτάνει στην Κηφισιά, με μια αποκάλυψη που μπορεί να αλλάξει τα πάντα: η μητέρα του ζει ακόμα.

Αν αυτή η αποκάλυψη είναι αληθινή, τότε όλο το σχέδιο της Μαργέτας θα χαθεί. Ο Ιάσωνας, ανακαλύπτοντας τη ζωή της μητέρας του, ενδέχεται να αλλάξει τις προτεραιότητές του και να αναθεωρήσει τις επιλογές του. Αν και ο Στέφανος προσπαθεί να επηρεάσει τις αποφάσεις του Ιάσωνα, ο τελευταίος είναι αποφασισμένος να ακολουθήσει το δικό του δρόμο.

Στο τέλος, οι σχέσεις, οι εξελίξεις και οι ανακαλύψεις των χαρακτήρων διαμορφώνουν νέα πλοκή στα γεγονότα. Καθώς η Νότα σχεδιάζει την εκδίκησή της και ο Ιάσωνας αναζητά νέες προοπτικές, οι ζωές τους συνδέονται με αναπάντητα ερωτήματα και απρόβλεπτες αλλαγές.

Για την αρχική σελίδα « Έρωτας Φυγάς  » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Έρωτας Φυγάςέρωτας φυγάς ant1έρωτας φυγάς αυριοΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ εξελίξειςΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ επεισόδιαέρωτας φυγάς επόμενα επεισόδιαέρωτας φυγάς περιλήψειςέρωτας φυγάς σημεραέρωτας φυγάς τι θα δούμεερωτας φυγας τρειλερ