Έρωτας Φυγάς Β’ Κύκλος – Επεισόδιο 8, 9, 10

Έρωτας Φυγάς Β’ Κύκλος – Επεισόδιο 8, 9, 10 Διαβάστε περιλήψεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Έρωτας Φυγάς του ΟΠΕΝ …

Έρωτας Φυγάς Β’ Κύκλος – Επεισόδιο 8, 9, 10

Έρωτας Φυγάς Β’ Κύκλος – Επεισόδιο 8

Σε μια σκοτεινή πόλη, τα πράγματα για τον Στέφανο, τη Ρηνιώ και τη Μαργέτα περιπλέκονται. Ο Στέφανος, λαμβάνοντας ένα επείγον μήνυμα από τη Ρηνιώ, κατευθύνεται προς τη Μαργέτα. Η τελευταία, σπαραγμένη από τον πόνο και τη λύπη, χρειάζεται την υποστήριξή του. Στο μεταξύ, ο Μάρκος, με κίνητρα που διαφαίνονται μισά σκοτεινά και μισά ενθουσιώδη, δίνει λεφτά στον φύλακα των φυλακών. Η πρόθεσή του; Να επιτρέψει στην Αλεξάνδρα, που φαίνεται να έχει μια πολύπλοκη ιστορία, να αποχαιρετήσει τη γιαγιά της για τελευταία φορά.

Όταν οι δρόμοι τους συναντιούνται ξανά, ο Μάρκος, με μάτια γεμάτα ελπίδα, προτείνει στην Αλεξάνδρα μια τρελή ιδέα. Τι θα λέγατε αν έδιναν τα χέρια και έφευγαν μακριά από αυτήν τη ζοφερή πόλη; Να ζήσουν ως φυγάδες, αλλά επιτέλους ελεύθεροι και μαζί. Όμως, η Αλεξάνδρα, με πιο ρεαλιστικό βλέμμα, τον προσγειώνει στην πικρή πραγματικότητα τους. Κάπου αλλού, η Ευγενία καταπολεμά τους δαίμονές της και αποφασίζει να αλλάξει τη ζωή της, κοιτώντας προς την Αθήνα, με το παιδί της στην αγκαλιά της.

Έρωτας Φυγάς Β’ Κύκλος – Επεισόδιο 9

Σε μια σκοτεινή στιγμή της ζωής του, ο Μάρκος αισθανόταν αβυσσαλέα απελπισία. Ωστόσο, μια είδηση ήρθε να ταράξει περαιτέρω τα νερά της ψυχής του: η Ευγενία είχε αποφασίσει να αφήσει πίσω τα πάντα και να φύγει με τον γιο τους. Ο Στέφανος, ένας φίλος και σύμμαχος, ήταν αυτός που τον ενημέρωσε για το σοκαριστικό αυτό γεγονός. Σε μια απεγνωσμένη προσπάθεια, ο Μάρκος την προλαβαίνει στον τελευταίο της σταθμό πριν την αναχώρηση και την παρακαλεί να μείνει. Μετά από αυτό το επεισόδιο, επιστρέφει στο σπίτι του Στέφανου, προσπαθώντας να βρει έναν τρόπο να συνυπάρξει ειρηνικά με την Ευγενία για το καλό του γιου τους. Σε μια άλλη πτυχή της ιστορίας, η οικογένεια Δεμερτζή πολεμά την οδύνη για την απώλεια της γιαγιάς Αθηνάς.

Αλλά η σκιά του κινδύνου κυριαρχούσε ακόμη: επενδυτές από την Αθήνα ετοίμαζαν δολοφονικά σχέδια κατά των αντιπάλων τους, με τον Στέφανο να είναι ο πρωταρχικός τους στόχος. Σε ένα διαφορετικό μέτωπο, ο Ιάσωνας κρατούσε μακριά την Αλεξάνδρα από τα παιδιά της. Αυτή, βαθιά απελπισμένη, εξακολουθούσε να ψάχνει απαντήσεις. Η φίλη της Μαργέτα ανέλαβε το δύσκολο έργο να πιέσει τον Ιάσωνα για απαντήσεις, αλλά αυτός έμενε ακλόνητος, αρνούμενος να αποκαλύψει τα κρυμμένα του μυστικά.

Έρωτας Φυγάς Β’ Κύκλος – Επεισόδιο 10

Στο μικρό χωριό του Κιάρι, μία εξαφάνιση έχει προκαλέσει πανικό και σύγχυση. Η Μαρίνα, ένα νεαρό κορίτσι, έχει εξαφανιστεί και ολόκληρη η κοινότητα του χωριού βρίσκεται σε αναζήτηση, ελπίζοντας να τη βρουν σώα και αβλαβή. Κάθε σπίτι, κάθε δρομάκι, κάθε στρεμματάκι εξετάζεται, σε μια προσπάθεια να εντοπιστούν ίχνη της.

Μεταξύ των αγωνιζόμενων για την εύρεσή της είναι η Γεωργία. Ο πόνος και η αγωνία που βιώνει είναι αφάνταστοι. Κάθε ώρα που περνάει, η ελπίδα της μειώνεται και ο φόβος μεγαλώνει. Δίπλα της, η Ευγενία και ο Μάκρος βιώνουν τις δικές τους προκλήσεις. Η Ευγενία, παρεξηγώντας συνεχώς τις πράξεις του Μάκρου, βρίσκεται σε μία συνεχή κατάσταση έντασης. Η Νότα, προσπαθεί να προσφέρει λογική και να ηρεμήσει τα πνεύματα. Σε άλλο τμήμα του χωριού, η Αλεξάνδρα ξεκινά μια ευγενή αποστολή. Θέλει να διδάξει τις συγκρατούμενές της γραφή και ανάγνωση, να προσφέρει μία ελπίδα, μια ευκαιρία για καλύτερο μέλλον. Όμως, τα σχέδια της ανατρέπονται όταν αισθάνεται αιφνίδιους πόνους, τραβώντας την προσοχή της αλλού.

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς Έρωτας Φυγάς Β’ Κύκλος – Επεισόδιο 11, 12, 13, 14, 15m 16

Για την αρχική σελίδα « Έρωτας Φυγάς  » πατήστε ΕΔΩ

Β' ΚύκλοςΒ’ ΚύκλοςΈρωτας Φυγάςέρωτας φυγάς mega spoilerΈρωτας Φυγάς openέρωτας φυγάς open 2ΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ SPOILERέρωτας φυγάς trailerΈρωτας Φυγάς Β' ΚύκλοςΈρωτας Φυγάς Β’ Κύκλος – Επεισόδιο 10Έρωτας Φυγάς Β’ Κύκλος – Επεισόδιο 8Έρωτας Φυγάς Β’ Κύκλος – Επεισόδιο 9έρωτας φυγάς επόμενα επεισόδιαέρωτας φυγάς ηθοποιοιέρωτας φυγάς νεα σειραερωτασ φυγασ νεο επεισοδιοερωτασ φυγασ ολοκληρα επεισοδιαερωτασ φυγασ πρεμιεραερωτας φυγας τελος α κυκλουέρωτας φυγάς τι θα γίνει