Έρωτας Φυγάς Β’ Κύκλος Επεισόδιο 79 – Η Νότα δίνει την χαριστική βολή στο Μάρκο

Έρωτας Φυγάς Β’ Κύκλος Επεισόδιο 79 – Στα πρόσφατα επεισόδια, ο Ιάσωνας τηρεί την υπόσχεσή του, αντιμετωπίζοντας τον διακανονισμό με έναν πιο ήρεμο τρόπο, παρά την έλλειψη ευτυχίας. Η συνείδησή του, που κάποια στιγμή άργησε να αναγνωρίσει, τώρα τον καθησυχάζει.

Έρωτας Φυγάς Β’ Κύκλος Επεισόδιο 79 – Η Νότα δίνει την χαριστική βολή στο Μάρκο

Τα νέα επεισόδια παρουσιάζουν τον Μάρκο και την Αλεξάνδρα να αντιμετωπίζουν απαξιωτικά βλέμματα στο Κιάρι. Ωστόσο, με τον πέρασμα του χρόνου, οι αντιδράσεις του κοινού ηρεμούν. Οι δύο ερωτευμένοι συνειδητοποιούν πως η απώλεια πολύτιμου χρόνου χώρια τους δεν έχει άλλοθι. Τώρα που βρίσκονται μαζί, αποφασίζουν να μην αφήσουν τίποτα να σκιάσει την ευτυχία τους. Και όμως, η Νότα αποτελεί έναν παράγοντα που δεν λαμβάνουν υπόψιν.

Η σατανική θεία της Ευγενίας συνεχίζει το σχέδιό της. Καθώς παρατηρεί την ευτυχία του ζευγαριού, το μίσος της φουντώνει. Παρότι γνωρίζει πως έχει χάσει τα πάντα, αποφασίζει να μην επιτρέψει στον Μάρκο να απολαύσει την οικογενειακή ευτυχία του με την Αλεξάνδρα. Η Νότα είναι αποφασισμένη να διαλύσει την ευτυχία του ζευγαριού και έχει αποδείξει ότι δεν γνωρίζει ηθικούς φραγμούς όταν πρόκειται να επιτύχει τον στόχο της.

Στοχεύει, οργανώνεται και επιτίθεται τη στιγμή που κανείς δεν το περιμένει. Αυτή τη φορά, όμως, επιλέγει να χτυπήσει με έναν πονηρό τρόπο, πληγώνοντας το ζευγάρι με τον γιο τους! Καθώς η Νότα ετοιμάζεται να υλοποιήσει το σχέδιό της, η αγωνία και η ανατροπή αναμένουν τους ήρωες. Οι εξελίξεις υπόσχονται ένταση και ανατροπές σε έναν κόσμο που η ευτυχία φαίνεται να είναι πάντα σε κίνδυνο, καθώς η Νότα δεν έχει σκοπό να υποκύψει.

Για την αρχική σελίδα « Έρωτας Φυγάς  » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Έρωτας Φυγάςέρωτας φυγάς ant1έρωτας φυγάς αυριοΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ εξελίξειςΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ επεισόδιαέρωτας φυγάς επόμενα επεισόδιαέρωτας φυγάς περιλήψειςέρωτας φυγάς σημεραέρωτας φυγάς τι θα δούμεερωτας φυγας τρειλερ