Έρωτας Φυγάς Β’ Κύκλος Επεισόδιο 73: Τους αφήνει ελεύθερους

Έρωτας Φυγάς Β’ Κύκλος Επεισόδιο 73: Ο Ιάσωνας εκπλήρωνει το όνειρο της Αλεξάνδρας και του Μάρκου, ανακοινώνοντας την απόφασή του να τους επιτρέψει να ζήσουν ελεύθεροι μαζί με τον Γιωργάκη, καθώς δεν αντέχει πλέον την τρέχουσα κατάσταση. “Τα παρατάω, Αλεξάνδρα…”, λέει στη γυναίκα του, παραδεχόμενος πως δεν μπορεί να την αναγκάσει να τον αγαπήσει. Ωστόσο, θέτει ως όρο για τον χωρισμό τους ότι η κόρη τους, Μυρσινούλα, θα παραμείνει μαζί του.

Έρωτας Φυγάς Β’ Κύκλος Επεισόδιο 73: Τους αφήνει ελεύθερους

Προτρέπει την Αλεξάνδρα να φύγει με τον Γιωργάκη, πιθανόν μαζί με τον Μάρκο, και της υπόσχεται ότι μπορεί να επισκέπτεται την κόρη τους όποτε θέλει. Επίσης, εκφράζει την επιθυμία του να διατηρήσει τη σχέση του με τον Γιωργάκη, τονίζοντας ότι θα τον αγαπά πάντα σαν γιο του. Η Αλεξάνδρα και ο Μάρκος, αν και αρχικά φοβούνται μήπως πρόκειται για παγίδα, αντιλαμβάνονται ότι η απόφαση του Ιάσωνα είναι ειλικρινής.

Ο Ιάσωνας επισημαίνει ότι αυτή ήταν και η επιθυμία της μητέρας του, εξηγώντας ότι δεν αισθάνεται ότι χάνει την Αλεξάνδρα, καθώς ποτέ δεν την είχε πραγματικά. Παράλληλα, ο Μάρκος καταλήγει σε μια παρόμοια συμφωνία με την Ευγενία. Αποφασίζουν ότι η Ευγενία και ο γιος τους θα μείνουν στο σπίτι του Στέφανου, ενώ ο Μάρκος θα μετακομίσει σε κοντινό σπίτι, ώστε να μπορεί να τους επισκέπτεται συχνά.

Η Αλεξάνδρα και ο Μάρκος, βιώνοντας αυτές τις νέες συνθήκες, ανησυχούν για την προοπτική της ελευθερίας τους. Απορούν εάν θα μπορέσουν να διαχειριστούν την καινούργια πραγματικότητα, η οποία τους φαίνεται πολύ καλή για να είναι αληθινή. Έτσι, τίθενται ερωτήματα: Θα μπορέσουν άραγε να ξεπεράσουν τις προκλήσεις της νέας τους ζωής; Θα αποδειχθεί η απόφαση του Ιάσωνα ως η σωστή; Και πώς θα εξελιχθούν οι σχέσεις τους σε αυτό το νέο πλαίσιο;

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς Έρωτας Φυγάς Β’ Κύκλος – Επεισόδιο 74, 75, 76, 77, 78

Για την αρχική σελίδα « Έρωτας Φυγάς  » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Έρωτας ΦυγάΈρωτας Φυγάς Β' ΚύκλοςΈρωτας Φυγάς Β’ Κύκλος – Επεισόδιο 73ΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ επεισόδιαέρωτας φυγάς επόμενα επεισόδια