Έρωτας Φυγάς Β’ Κύκλος Επεισόδιο 71: Τον φέρνει αντιμέτωπο με την Ουρανία

Έρωτας Φυγάς Β’ Κύκλος Επεισόδιο 71: Ο Ιάσωνας ανακαλύπτει την απογοήτευση όταν βλέπει τις «περίεργες κινήσεις» στον κοινό τραπεζικό λογαριασμό που μοιράζεται με τη Μαργέτα, βρίσκοντάς τον σχεδόν άδειο.

Έρωτας Φυγάς Β’ Κύκλος Επεισόδιο 71: Τον φέρνει αντιμέτωπο με την Ουρανία

Αμέσως, κατηγορεί τον Στέφανο για απάτη, πιστεύοντας ότι τον εξαπάτησε προσποιούμενος τη φιλία, ενώ πραγματικά τον κλέβει. Η σύγχυση και η θολή κρίση του Ιάσωνα τον φέρνουν σε σύγκρουση με την Ουρανία, η οποία προσπαθεί να τον ηρεμήσει.

Εν τω μεταξύ, ενώ η κοινότητα προετοιμάζεται για το μνημόσυνο της Μαργέτας, η ίδια κρύβεται στην Αθήνα, γεμάτη φόβο και αγωνία καθώς οι εξωτερικές απειλές γύρω της αυξάνονται. Η μέρα του μνημόσυνου φτάνει, φέρνοντας μια πένθιμη ατμόσφαιρα στο Κιάρι.

Σε άλλη εξέλιξη, ο Μάρκος είναι ευχαριστημένος ανακαλύπτοντας ότι η Αλεξάνδρα δεν έχει εξαφανιστεί. Από την πλευρά του, ο Ιάσωνας αναζητά τρόπους να εξασφαλίσει χρήματα για το ταξίδι του στην Αμερική και την αποκατάσταση των ζημιών στο Κιάρι. Σκέφτεται μια πρωτότυπη ιδέα, η οποία απειλεί να ταράξει τον Στέφανο, καθώς κινδυνεύει να αποκαλύψει την κρυψώνα της Μαργέτας.

Το σενάριο περιπλέκεται περαιτέρω όταν μια γειτόνισσα δημιουργεί αναστάτωση με ένα φάκελο που αποκαλύπτει την πραγματική ταυτότητά της. Αυτή η αποκάλυψη φέρνει νέες προκλήσεις και ερωτήματα: Ποια είναι η πραγματική ταυτότητα της γειτόνισσας; Πώς θα αντιδράσει ο Ιάσωνας στην αποκάλυψη αυτή; Και ποιος θα είναι ο επόμενος στόχος των απειλών που περιβάλλουν την ιστορία;

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς Έρωτας Φυγάς Β’ Κύκλος – Επεισόδιο 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78

Για την αρχική σελίδα « Έρωτας Φυγάς  » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Έρωτας ΦυγάςΈρωτας Φυγάς Β' ΚύκλοςΈρωτας Φυγάς Β’ Κύκλος – Επεισόδιο 71ΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ επεισόδιαέρωτας φυγάς επόμενα επεισόδια