Έρωτας Φυγάς Β’ Κύκλος Επεισόδιο 70: Βρίσκει έναν αναπάντεχο σύμμαχο

Έρωτας Φυγάς Β’ Κύκλος Επεισόδιο 70: Ο Κοντογιάννης ενεργεί σχέδια για να κατακτήσει την περιουσία του Ιάσωνα, αλλά ταυτόχρονα, ασυνείδητα, σώζει τη ζωή του Στέφανου, επιδιώκοντας να τον εξοντώσει με τα ίδια του τα χέρια. Οι σχεδιασμοί του όμως δεν εξελίσσονται όπως προβλέπει.

Έρωτας Φυγάς Β’ Κύκλος Επεισόδιο 70: Βρίσκει έναν αναπάντεχο σύμμαχο

Από την άλλη πλευρά, η Ουρανία αναπτύσσει μια ισχυρή σχέση με τη Γεωργία, συγκινούμενη από την εγκυμοσύνη της.

Παράλληλα, η Μαργέτα βρίσκεται εγκλωβισμένη στο καταφύγιό της στην Κηφισιά, αντιμέτωπη με τη σταδιακή εξάντληση των προμηθειών της. Σε ένα θετικό γεγονός, η Ελπίδα ανακάμπτει από τις δυσκολίες της. Ο Φάνης, επιδιώκοντας να εκδικηθεί, σχεδιάζει ένα σαμποτάζ στο εργοστάσιο του θείου του.

Η Αλεξάνδρα δεν αισθάνεται ευτυχισμένη στο αρχοντικό, παρά τη νέα συμβίωσή της με τον Ιάσωνα. Πασχίζει να ξεφύγει από το Κιάρι, αλλά ο Ιάσωνας την παρακολουθεί στενά, με τους ανθρώπους του να τον ενημερώνουν για κάθε της κίνηση.

Εν τω μεταξύ, ο Στρατής αδίκως κατηγορείται για το φόνο του Μίμη, αλλά ευτυχώς βρίσκει έναν απρόσμενο σύμμαχο στο πρόσωπο του Μάρκου. Ο Μάρκος, αντιμετωπίζοντας τον κίνδυνο μιας νέας σύγκρουσης με τον Ιάσωνα, αποκαλύπτει στην εισαγγελέα το σχέδιο φυγής του με την Αλεξάνδρα και κατορθώνει να αθωώσει τον Στρατή.

Τέλος, αυτή η εξέλιξη των γεγονότων φέρνει στην επιφάνεια σημαντικά ερωτήματα: Πώς θα επηρεάσουν αυτές οι ανατροπές τις μελλοντικές σχέσεις των χαρακτήρων; Θα μπορέσει ο Κοντογιάννης να ανακτήσει τον έλεγχο των σχεδίων του; Και τι μέλλει γενέσθαι για την Αλεξάνδρα και τον Ιάσωνα στο αρχοντικό του Κιάρι;

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς Έρωτας Φυγάς Β’ Κύκλος – Επεισόδιο 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78

Για την αρχική σελίδα « Έρωτας Φυγάς  » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Έρωτας ΦυγάςΈρωτας Φυγάς Β' ΚύκλοςΈρωτας Φυγάς Β’ Κύκλος – Επεισόδιο 70ΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ επεισόδιαέρωτας φυγάς επόμενα επεισόδια