Έρωτας Φυγάς Β’ Κύκλος Επεισόδιο 68: Έχει αποδεχτεί την ήττα του

Έρωτας Φυγάς Β’ Κύκλος Επεισόδιο 68: Ο Μάρκος και ο Στέφανος βιώνουν μια ταραγμένη σχέση, υπό την επιρροή των πρόσφατων γεγονότων, βυθισμένοι σε δυσάρεστες καταστάσεις.

Έρωτας Φυγάς Β’ Κύκλος Επεισόδιο 68: Έχει αποδεχτεί την ήττα του

Η αποφασιστικότητα του Μάρκου να απαγάγει τον γιο του με την Αλεξάνδρα και να απομακρυνθούν μαζί με τα παιδιά του Ιάσωνα, προκαλεί απορία και ανησυχία στον Στέφανο, ο οποίος τον είχε προειδοποιήσει για τις συνέπειες.

Η Αλεξάνδρα, προσπαθώντας να μεταπείσει τον Ιάσωνα να μην μεταναστεύσουν, αντιμετωπίζει την ακλόνητη απόφασή του να φύγουν μόλις εκείνος ολοκληρώσει τις διεκπεραιώσεις του με Γερμανούς επενδυτές. Η αδιαλλαξία του Ιάσωνα προκαλεί ανησυχία και στην Ουρανία, η οποία τον προειδοποιεί ότι μπορεί να χάσει τόσο την Αλεξάνδρα όσο και την ίδια.

Την ίδια στιγμή, η Χαρά προσπαθεί να αντιμετωπίσει τον Ανδρέα με τον δικό της τρόπο, ενώ η Νάντια βρίσκεται αντιμέτωπη με τις επικίνδυνες προθέσεις του Σωκράτη, βρισκόμενη σε κίνδυνο. Ο Φάνης, από την άλλη, επικοινωνεί μυστικά με μια γυναίκα, σχεδιάζοντας κάτι νέο.

Εν τω μεταξύ, ο Στρατής προσπαθεί να απαλλαγεί από το πτώμα του Μίμη για να αποφύγει περαιτέρω προβλήματα, αλλά αυτό αποδεικνύεται δύσκολο, επιβεβαιώνοντας την παροιμία ότι ο Στρατής και οι μπελάδες πηγαίνουν χέρι-χέρι.

Ποιες θα είναι οι συνέπειες των επιλογών του Μάρκου και του Ιάσωνα; Θα μπορέσει η Χαρά να επικρατήσει επί του Ανδρέα; Και ποιο μυστικό σχέδιο ετοιμάζει ο Φάνης με τη μυστηριώδη γυναίκα;

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς Έρωτας Φυγάς Β’ Κύκλος – Επεισόδιο 69, 70, 71, 72, 73

Για την αρχική σελίδα « Έρωτας Φυγάς  » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Έρωτας ΦυγάςΈρωτας Φυγάς Β' ΚύκλοςΈρωτας Φυγάς Β’ Κύκλος – Επεισόδιο 68ΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ επεισόδιαέρωτας φυγάς επόμενα επεισόδια